Willy – Kleinspitz / Chihuahua – omplassert

Willy er en energisk, sprek, leken og glad fyr. 

Glad i turer og forskjellige former for aktivisering, gjerne noe som fører til belønning i form av godbiter!

Han er og glad i kos, og liker å være sammen med flokken sin. 

Willy er vant til å være alene hele arbeidsdager, men ønsker aller helst å komme til noen der han slipper å være så mye alene. 

Han er gjerne med på biltur, går fint sammen med hundevant katt, og med små hunder. Han synes store hunder kan være litt skumle, særlig Labrador og Golden Retriever. 

Willy er skeptisk til folk han ikke kjenner, og kan knurre for å be de holde seg unna. Men bare han får tid til å bli kjent prøver han gjerne å få med gjestene på litt lek. Han er ikke glad i barn. 

Hvis Willy får en beskjed han ikke liker, eller må gjøre noe han ikke har lyst til, viser han sin misnøye ved å knurre og kanskje glefse. Men han er enkel å lede med godbiter, slik at sånne situasjoner kan unngåes. 

Willy er ivrig på tur, og kan dra litt i båndet. Bjeffer mot store biler, men kan avledes med godbit. Ikke veldig god på innkalling!

Han kan endel triks som; sitt, ligg, gi labb, snurre rundt, finne ballen, finne Frans (bamsen hans).

Willy ble 8 år i januar. Han er chippet, og får ny vaksine og helsesjekk før han flytter. Han har gitt uttrykk for at han har vondt i bakbena av og til, men det er ikke funnet skade/sykdom – det ble tatt røntgen av hele kroppen for 1 år siden

• Nocturnal Penile Tumescence (NPT) Teststhan half How long does cialis take to work?.

. Han får nå smertestillende medisiner, og det har god effekt. Willy er forsikret i Agria. 

Han bor hos eier i Porsgrunn til det rette hjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale. 

Willy ønsker seg et hjem på landet, i rolige omgivelser, hos tålmodige og omsorgsfulle hundevante folk med mye tid til turer, aktivisering og kos. 

Hvis du ønsker å gi denne godgutten et hjem, send mail merket «Willy» til solplassenhunder@gmail.com, og fortell om deg og hva du kan tilby ham – eller kontakt Mette på tlf 95086616 kl 10-16.