Noldus Cocker Spaniel/Puddel – er omplassert

Noldus er kosete, leken, ivrig og trofast, og en utholdende turkamerat. Han blir mer enn gjerne med på lange skogsturer og joggeturer, og er aller lykkeligst om han får løpe fritt. 

På starten av turen er han veldig ivrig og drar endel, når han har fått utløp for litt energi går han ganske fint i bånd. 

Han er flink til å komme på innkalling, noe han og eierne har trent mye på, han kan endel triks og liker å bruke sine evner på søksarbeid. 

I møte med hunder på tur kan han bjeffe og dra i båndet, og han kan kjekke seg litt om han møter noen som provoserer ham. Hunder han kjenner går han fint med. 

Noldus er ikke glad i sykler. 

OK i bil. 

Noldus er veldig glad i flokken sin og vil helst være sammen med de hele tiden, og være med på det som skjer. Han vil ikke være alene hele arbeidsdager, men kan være alene noen timer om han har fått en god tur, og/eller mental trening først. 

Han blir lett stresset når det skjer mye rundt ham, så han ønsker seg et rolig hjem – men med mye fysisk og mental aktivitet

erectileof 25%, followed by minimal erectile dysfunction at 17% How long does sildenafil last?.

. Når han blir stresset, som f eks med små barn rundt seg, i matsituasjoner, folk med sykkel som vil hilse på ham, kan han glefse/nappe til. 

Noldus er 5 1/2 år, kastrert, fulgt opp med årlige vaksiner, tannrens og han er chippet og forsikret. Han er blanding av Cocker Spaniel/Puddel og Dvergpuddel, veier ca 7 kg og røyter ikke. 

Noldus trenger å komme til voksne, hundevante folk som har mye tid og tålmodighet, som vil trene med ham og ta ham med på lange turer. Ny eier må kunne «lese» ham, og hjelpe ham til å takle stressende situasjoner. Han vil trives best med å bo landlig. 

Interesserte kan sende mail merket «Noldus» til solplassenhunder@gmail.com, og fortelle hva dere kan tilby denne fine lille karen. Eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.

Noldus bor hos eier i Østfold til rett hjem dukker opp, og vil kunne treffes der etter avtale.