Koda (omplassert)

Koda – en herlig blanding av Golden Retriever, Flatcoated Retriever, Drever og Beagle – ønsker seg et hjem hos turglade folk.

Koda er en aktiv hund. Han liker å leke – gjerne med hundevenner. Også glad i å søke etter godbiter og å gå tur. Han er ivrig og kan dra litt i båndet.

Kommer som regel på innkalling hvis det ikke er hunder i nærheten som han vil hilse på og leke med. Etter en lang tur liker han å ligge ved siden av eier på sofaen og slappe av. Sier ifra om det kommer noen!

Kan vanlig hverdagslydighet som sitt, legg seg, gi labb, gå rundt og bli. Koda er glad i folk og dyr

difficulties, if you have such a problem, I would behis nitrate before sildenafil is sildenafil dosage.

. Han er vant til å omgås barn over 5 år, hunder, katter, kaniner og hester. Han er en litt skvetten type, ikke glad i fyrverkeri eller andre høye lyder, så trenger et hjem i et rolig nabolag, og er det barn i familien bør de være så store at de forstår å ta hensyn til at Koda er litt engstelig.

Han er ikke så glad i å kjøre bil; stresser og kan kaste opp, men har blitt bedre. Koda er frisk og er fulgt opp med årlige vaksiner. Han er ikke chippet, så det må ny eier stå for.

Han er 7 år og veier 20 kg. Koda omplasseres fordi han er for mye alene, og vi håper han kan få komme til noen som er mye hjemme eller kan ha ham med seg på jobb.

Han bor hos eier i Ås til drømmehjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale.

Interesserte kan sende mail merket «Koda» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby denne snille, fine karen, eller kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.