Kaos -omplassert

Kaos trenger et hjem hos voksne, hundevante mennesker.

Du/dere må ha tid og lyst til å gi ham det han trenger av fysisk og mental trening, og som vil ha en gladgutt i sofaen – og gjerne i sengen! Kaos liker å være med på alt som skjer bortsett fra turer i regnvær; da vil han heller drive med godbitsøk inne eller lete etter tennisballer . Han kan også gjerne filleriste en pipeleke!

Kaos er usikker på hunder han ikke kjenner og bjeffer på de han treffer.

Mennesker kan også være skumle, og når det kommer besøk bjeffer og knurrer han på de som kommer og kan finne på å hoppe opp og nappe dem litt i armen . Dette er noe en ny eier må takle og kunne hjelpe Kaos å slutte med.

På grunn av denne måten å møte folk på trenger han et hjem uten barn. Han liker å være med på biltur, liker ikke katter og kan gjerne bo sammen med en snill og rolig tispe. Kaos har fått årlige vaksiner, er chippet, kastrert og registrert i NKK. Han bor hos eier i Skien, og kan treffes der etter avtale.

Interesserte kan sende mail merket «Kaos» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby Kaos, eller kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.