Cora (omplassert)

Cora er en Alaskan Malamute som omplasseres på grunn av helseutfordringer hos eierne.

Cora er en «myk» hund som elsker kos fra deg – kan sitte i sofaen og ha kinnet helt inntil ditt og bare være «kjærestehund»

• Routine and necessary: an assessment necessary in all What is sildenafil? in the erection pathway, an arterial disorder, as in.

. Eller ligge på rygg og bli klødd på magen mens hun får ha «totten» din i munnen .

Hun elsker oppmerksomhet og kos. Hun er et utpreget flokkdyr og ønsker å være der du/dere er . Hun er ikke vant med å stå ute for seg selv eller ligge i bur. Hun må få være en del av familien og ikke bli stengt utenfor. Hun er en rolig og harmonisk hund.

Cora kan en del som å gå på plass, legge seg og søk, men gjør det helst om det er noe å få for det. Hun har kun blitt opplært med positive metoder og blir dypt ulykkelig om hun blir snakket hardt til. Hun er en følsom hund som trenger en myk hånd og et varmt hjerte.

Hun trekker ikke så mye til vanlig. Hun har lært å gå med slakt bånd, men om hun blir veldig ivrig, ser en katt eller hund eller noe annet spennende så rykker hun til og det med en veldig kraft. Hun elsker å gå turer, både lange og korte.

Hun kommer på innkalling, spesielt om hun vet det er en godbit å få, og hun er vant med å gå løs visse tider og steder. Men er det noe som er mer spennende, som et annet dyr eller lukt av et dyr, kan hun bli akutt «døv». Det går som regel over når hun har fått undersøkt det hun ønsker – da kommer hun fornøyd tilbake.

Hun er ikke vant med barn, men hun virker rolig med dem hun har møtt, om barna er rolige, ellers vil hun gå vekk fra dem.

Hun er ikke vant med katter og jager dem om hun møter noen. Hun har et utpreget jaktinstinkt og går dårlig med sauer, kaniner, høner og andre byttedyr.

Hun er vokst opp med andre hunder, men fremmede hunder, spesielt tisper, er hun stort sett ikke glad i, utenom noen få utvalgte.

Det går bra å kjøre bil, men hun kan ule litt første delen av turen.

Hun er ikke vant med å være alene hjemme, men de gangene hun har vært det har det ikke vært noe problem, særlig om det står en tv eller radio på. Om dette trenes på vil hun nok finne ut av dette etter hvert.

Praktisk info:
Rase: Alaskan Malamute
Alder: 6 år i august 2019
Hun har aldri vært skadet eller syk.

Cora befinner seg hos eier i Askim.

Hvis av interesse så kontakt Marianne Johansen på solplassenhunder@gmail.com eller 953 00 166 etter kl 16.