Donna

Etter en tøff start fikk Donna endelig et trygt og godt hjem, med mye kos og kjærlighet.

Donna er en nydelig mellomstor terrier mix som nå har blitt 11 år. Hun kom til oss for første gang da hun var 1 år, og vi hjalp henne med å finne et nytt hjem. Dessverre fungerte det ikke for Donna i det første hjemmet og hun kom tilbake til oss.

Her fikk hun mye kos av de omsorgsfulle hundekoserne som badet henne, stelte pelsen og sørget for at klørne ikke var for lange. Og ikke lenge etter hun kom tilbake til oss fikk vi en telefon fra en hyggelig dame.

Elisabeth hadde nylig mistet hunden sin og savnet var stort – hun ønsket seg en ny firbent venn. Vi fortalte henne om Donna og Elisabeth smeltet. Vår hundekoser Mette tok Donna med på besøk og det ble kjærlighet ved første blikk.

Det var ingen tvil; dette skulle bli Donnas nye hjem. De var nemlig en veldig god match, de to. Donna ble overøst med omsorg, god mat og lange turer. Hun fikk til og med være med Elisabeth på jobb.

Donna er i dag en glad og lykkelig hund som lever et godt liv sammen med sin «for alltid menneske-mamma». Hun er velstelt, med en pels som alltid er klippet og gredd.

Av og til kommer Donna og Elisabeth på besøk på Solplassen, og det varmer våre hjerter. Det gjør så godt å vite at Donna har det bra!