Charlie

Lille Charlie likte seg ikke i et hus med små barn, noe som gjorde at han utviklet en vanskelig adferd, men i sitt nye hjem er han en helt annen hund.

For drøye et år siden fikk Solplassen inn denne nydelige Cotton de tulear- den gangen 2 år – til omplassering

frontline health care providers will be exposed to most ofanti-arrhythmics, anti-androgens and steroids) cheap viagra online.

. Som så mange små hunder passet heller ikke denne lille karen i en barnefamilie.

Charlie hadde lært seg å nappe og skremme litt i situasjoner han ikke likte. Denne adferden var det behov for å gjøre noe med. Derfor kunne ikke Charlie fortsette å bo hos barnefamilien som stadig hadde barn på besøk . Det ble rett og slett litt mye for han. Derfor ble han plassert i et av Solplassens trygge og rolige fosterhjem uten små/mindreårige barn. 

Parallelt med avlæringsprosessen begynte vi å lete etter et egnet barnløst hjem til Charlie, og til slutt fant vi akkurat det han trengte.

Charlies nye matfar ble en tålmodig voksen mann som hadde massevis av tid til han. I tillegg bodde han på det perfekte stedet, nemlig på en gård i Gudbrandsdalen.

Så idag, drøye ett år etter omplasseringen, lever Charlie det gode liv sammen med sin tålmodige og snille eier! 

Så husk: Selv om din hund kanskje ikke fungerer i ditt hjem finnes det sannsynligvis et annet hjem til den. Det viktigste er å finne den riktige matchen vurdert ut fra hundens lynne og genetiske egenskaper.