Cora

Cora er en Alaskan Malamute tispe, som fylte 6 år i august 2019.

Hun omplasseres pga helseutfordringer hos eierne.

Cora er en «myk» hund som elsker kos og deg, og kan sitte i sofaen og ha kinnet helt inntil ditt og bare være «kjærestehund». Eller ligge på rygg og bli klødd på magen mens hun får ha «totten» din i munnen. Hun elsker oppmerksomhet og å få kos. Hun er et utpreget flokkdyr og ønsker å være der du/dere er. Hun er ikke vant med å stå ute, for seg selv eller ligge i bur. Hun må få være en del av familien og ikke bli stengt utenfor. Hun er en rolig og harmonisk hund.

Hun kan endel som; gå fot, legge seg og søk, men gjør det helst om det er noe å få for det. Hun har kun blitt opplært med positive metoder og blir dypt ulykkelig om hun blir snakket hardt til. Hun er en følsom hund som trenger en «myk» hånd og et «varmt» hjerte.

Cora trekker ikke så mye til vanlig. Hun har lært å gå med slakt bånd, men… Om hun blir veldig ivrig eller ser en katt eller hund eller annet spennende så rykker hun til og det med en veldig kraft. Hun elsker å gå turer, både lange og korte.

Hun kommer på innkalling, spesielt om hun vet det er en godbit å få og hun er vant med å gå løs visse tider og steder. Men er det noe som er mer spennende som et annet dyr eller lukt av et dyr, kan hun bli akutt «døv». Det går som regel over når hun har fått undersøkt det hun ønsker og hun kommer glad tilbake.

Hun er ikke vant med barn, men hun virker rolig med dem hun har møtt, om barna er rolige. Ellers vil hun gå vekk fra dem.

Hun er ikke vant med katter, og jager dem om hun møter noen. Hun har et utpreget jaktinstinkt og går dårlig med sauer, kaniner, høner og andre byttedyr.

Hun er vokst opp med andre hunder, men fremmede hunder, spesielt tisper, er hun stort sett ikke glad i, utenom noen få utvalgte.

Det går bra å kjøre bil, men hun kan OOOE første delen av turen.

Hun er ikke vant med å være alene hjemme, men de gangene hun har vært det, har det ikke vært noe problem. Særlig om det står en tv eller radio på. Så om dette trenes på så vil hun nok finne ut av dette etterhvert.

Hun har aldri vært skadet eller syk.

Cora befinner seg hos eier i Askim.

Hvis av interesse så kontakt Marianne Johansen på solplassenhundeomplasssering@gmail.com eller 953 00 166 etter kl 16.