Linus- omplassert

Hils på Linus! En aktiv, glad og sprek gutt på 4 år og 6 kg av rasen Chinese Crested Powder Puff. Trykk her for å lese mer.

Denne fine karen liker ikke å være alene hjemme når matmor er på jobb, så hun har tatt den tunge beslutningen å finne et nytt hjem til ham. (Han har separasjonsangst og hyler som en ulv når han er alene).

Linus trenger en tålmodig matmor/matfar, som er hjemmeværende, vil trene med han og gi kjærlighet og trygghet, som liker å være ute på tur i skog og mark

action. The disadvantages include invasive local buy viagra online citrate,.

. Han er reservert overfor fremmede. Kan føle seg truet når han møter nye folk, spesielt menn, da bjeffer/uler han, kan knurre og vise tenner. Han bruker tid for å bli trygg, men når først blir trygg, så blir han verdens største koseklump.Bjeffer når det ringer på døra og kan varsle hvis det er andre lyder han ikke er fortrolig med. Ellers veldig rolig og kosete inne og fotfølger matmor overalt hun måtte finne på å gå. Kan markere på nye steder.Han er veldig ivrig på tur og drar godt i båndet . Trenger trening på å møte og passere andre hunder, han hyler og hiver seg mot de. Så ny eier må være forberedt på å bruke tid på å lære Linus å gå pent i bånd.

Drømmehjemmet: Linus vil passe best hos noen som er hjemme og har mye tid til han, og som har såpass erfaring med hunder at de kan trene med han og gi han trygghet. Siden han liker fred og ro, og forutsigbarhet, passer han ikke i familie med små barn, katter og andre hunder. Landlige omgivelser og enebolig, hvor ingen rundt blir forstyrret, er nok lurt. Og toppen av lykke hadde vært hjemmet hvor han får lov å krype oppi sofa`n og sove sammen i sengen.

Linus er fulgt opp med vaksiner, ormekur og tannrens. Han er registrert i NKK, forsikret og chippet. Vi tar et omplasserings gebyr for ham. Ønsker du å gjøre en forskjell i Linus sitt liv?

Ta kontakt med Aina Løvmyr på telefon 928 04 336 mellom 16.00-21.00, eller på mail merket «Linus» til solplassenhunder@gmail.com