Neo – reservert

Neo – Engelsk SetterNeo er en snill og god 5 år gammel Engelsk Setter, som trenger et aktivt hjem hos turglade mennesker. Trykk her for å lese mer.

Han har ikke vært brukt på jakt, men er en super turvenn. Tur og kos er hans hovedinteresser!Han er veldig ivrig på tur, og drar i båndet. Ny eier må være forberedt på å bruke tid på å lære Neo å gå pent i bånd!

Neo er glad i folk, liker de fleste hunder han møter bortsett fra hannhunder som kjekker seg. Han er skeptisk til katter. Om han får nok aktivisering er han rolig inne. Han er vant til å ligge i egen seng og i bur, ikke vant til å ligge i sofaen. Neo elsker å kjøre bil, og blir veldig glad når han får være med på biltur!Han er vant til å være alene hjemme, men vil trenge tid i nytt hjem før han føler seg trygg nok til å synes det er OK.

Neo er fulgt opp med årlige vaksiner og helsesjekk. Frisk og rask. Veier ca 22 kg. Han er forsikret. Pelsstell og kloklipp går greit. Neo ønsker seg et hjem hos noen som er like glad i friluftsliv som han. Aller helst hos noen der han slipper å være alene hele arbeidsdager, og med fine turområder i nærheten.

Neo bor hos eier i Moss til det rette hjemmet dukker opp, og kan møtes der etter avtale. Interesserte kan sende mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby Neo, eller kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.