Kip – er nå omplassert

Fjernomplassering – Kip er nå omplassert og har flyttet til sin nye eier. Kip er en 4 år gammel Australian Shepherd.

Kip er en glad, oppmerksom og leken hannhund. Han liker å jobbe, både fysisk og mentalt, men tåler også helt rolige dager. Kip er kastrert.

Kip er en 4 år gammel Australian Shepherd. Til tross for
sin store utfordring blant annet at han er høy i stress og takler nye situasjoner dårlig, har vi endelig funnet et nytt godt hjem til han. Han er en typisk gjeterhund, og veldig vokal.
Han slapper godt av hjemme om han har det rolig rundt seg

The intraurethral application of alprostadil is an How long does cialis take to work? • Endocrinological illnesses :.

. Kip har veldig mye vokt, og passer på både hus og bil.
Kip er en aktiv hund som er med på alt fra joggetur, kickbike, ski, og badetur i varmt vær.
Kip kan være alene hjemme en hel arbeidsdag uten problemer. Han bor med to katter og bor fint med disse, men kan jage fremmede katter.
Liker å kjøre bil.

Han har vokst opp i rolige og landlige omgivelser og vil nok ikke tåle bymiljø noe særlig godt, på grunn av alle storessmomentene.
Han er generelt skeptisk til fremmede hunder, og reagerer aggressivt i bånd (utagerer).
Han kan imidlertid fint bli kjent med hunder hvis hann får litt tid og da går det stort sett veldig bra. Han er ikke veldig dominant, men kan «ta igjen» hvis han blir utfordret.

Kip har ved to anledninger nappet/bitt fremmede menn som kom overraskende på ham, uten at det resulterte i noe mer enn skrammer.
Det er veldig viktig å være klar over at gjeterhunder som Kip ofte har sin utfordringer, og bør komme til hjem som har kompetanse og er villige til å jobbe videre. Slike hunder bør gis veldig tydelige rammer og en forutsigbar, men stimulerende hverdag. Vi ønsker Kip lykke til i hans nye hjem!!