Harley

Harley er en nydelig langhåret Chihuahua på 3 år som syns livet er litt skummelt, og har en del utfordringer som trenes på i fosterhjemmet nå. Les mer.

Han er skeptisk og skvetten til nye mennesker, men de han blir godt kjent med, er han utrolig kjærlig til og vil helst ha kos hele tiden. Han elsker å ligge i sofaen og sengen, og aller best er det å ligge på fanget😍

Iblant kan han gå i ressursforsvar dersom han må ned fra fra sofa/seng, men dette kan nok gå bort med trening og trygghet.

Harley er ikke særlig glad i å være alene hjemme, men noen få dager i uken ser ut til å gå fint. I fosterhjemmet bor han med en annen hund, og går fint sammen med andre hunder som gir han rom og tillater Harley heller å komme bort til dem enn motsatt. Hunder som vil leke med han er derimot veldig skummelt og da vil han helst gjemme seg. Vil tro det kan gå med katter, sålenge de gir han avstand.

Han oppholder seg i Oslo nå og trenger helst flere besøk før han er klar for å flytte inn i nytt hjem 🌸

Harley vil gi deg utrolig mye kjærlighet og kos, og om du vil gi han et omsorgsfullt og trygt hjem kan du sende mail til solplassenhunder@gmail.com 🐾🐾