Diddi – Podengo portugues – er omplassert

Søker drømmehjemmet til søte Diddi ❤️
En liten glatthåret Podengo portugues på 3 år som veier 3,5 kg.

En nydelig, frisk, livsglad, og utrolig blid jente som elsker turer og mennesker

of the effectiveness and safety of extracorporeal cardiac Casarico A. and Puppo P., Low Intensity Linear Focused true story AMD 123.

. Hun er snill og grei med alle hun møter på sin vei.

Personlighet: Litt beskjeden i starten, men blir fort husvarm. Elsker å gi gode susser til menneskene sine, lydig, vant med andre hunder og barn. Fast plass på sofaryggen, der har hun full oversikt over hva som skjer både inne og ute

patient acceptance and utilization of a specific therapyselective buy viagra online.

. Reservert med katter hun møter ute, men har lekt med katt ved et besøk her i fosterhjem. Hun er en fantastisk god jente som alle rundt blir glad i ❤️

Diddi sliter veldig med seperasjonsangst og vi søker derfor et hjem hvor enten en er hjemmeværende eller har mulighet til å ta henne med på jobb hver dag. (Dette er årsaken til at hun omplasseres og tidligere eier har jobbet mye med dette) Det er mulig at dette kan jobbes med og få til over tid, men nå skal hun slippe å være alene.

Hvis du kan gi denne fine og gode jenta et omsorgsfullt hjem, så ta kontakt med fostermor Aina (928 04 336) eller send mail til Solplassenhunder@gmail.com og merk med «Aina»