Lille-Thor

Lille-Thor er en liten lagotto mix på ca 13 år som ble funnet forlatt i en grøftekant.

Da denne sjarmøren ble funnet var han full av flått, blind og døv. Vi antar at han er ca 13 år, men dette vet vi ikke nøyaktig.

I tillegg til problemer med både syn og hørsel hadde Lille-Thor også grå stær på begge øynene og noen svulster da vi på Solplassen overtok han. Hos veterinær ble svulstene fjernet og øynene ble operert. Lille-Thor fikk litt av synet tilbake på det ene øyet, men knappe seks måneder senere fikk han dessverre en blødning på dette øyet, noe som satte synet tilbake.

Likevel er Lille-Thor en tillittsfull og sosial hund, med et elskelig vesen. Selv om han verken hører eller ser noe særlig fungerer han veldig bra i hverdagen.

Han er flinkt til å bruke luktesansen og er flink til å finne fram. Lille-Thor er en fornøyd liten kar som elsker å sitte tett inntil deg gjerne på fanget og få kos.

Vil du bli fadder til denne sjarmøren? Ditt bidrag kan betales direkte til Solplassens konto.nr 05345124839 eller via Vipps til Vipps nr. 12014. Merk betalingen med navn/adresse og navn på hunden.