Flotte elghund Loui snart 2 år og 22 kg leter etter drømmehjemmet

Loui er en flott grå elghund på snart 2 år som ønsker seg et nytt hjem. Han er en frisk og aktiv «tenåring» på ca 22 kg, full av liv. Loui er veldig glad i turer, og selv om han ikke er trent til jakt , virker det som han liker å jobbe når han finner spor. Han har stamtavle og gener etter jakthunder.

Loui har vokst opp med flere hunder og barn og er vaksinert og id-merket. Han har et tydelig språk og sier i fra når han vil være i fred. Å flytte til nytt hjem kan være krevende og Loui trenger tid til å tilpasse seg. Vi tror at han vil passe best i et trygt, aktivt og tålmodig hjem som forstår hvor mye en flott elghund krever og fortjener. Han er renslig, er vant til å være hjemme alene på dagtid, men trekker i bånd når har blir ivrig. Bilkjøring er ikke noe problem.

Årsaken til omplasseringen er ny jobb med turnus og liten tid til Loui. Vi ønsker derfor at ny eier har mye tid til Loui og har en aktiv livsstil. Loui er til fjernomplassering, det vil si at han bor hjemme hos eier til vi finner et nytt godt hjem.

Ønsker du mer informasjon om Loui, ta gjerne kontakt med Gry 45084825 etter kl 1700 på hverdager eller send en email til solplassenhunder@gmail.com som merkes «Gry/Loui».