Våren kommer til Solplassen

Hei alle Solplassenvenner!

Nå har våren kommet til Solplassen, snøen har smeltet og sola varmer. Det har tidvis vært veldig mye vind, men hundene har ikke noe problem med å finne seg en flekk i sola med le for vinden. Clara, Snehvit, Theo, Thor, Kishi, Lotti, Dottie, Mikke og Lita koser seg også med alle de nye spennende luktene som kom frem da snøen smeltet. I tillegg har det blitt mange fine gjørmehull som hundene kan grave og rulle seg i. Jeg trenger vel ikke å si det, men dette er den mest krevende tiden på året i forhold til å holde det rent på Solplassen. Det samles opp mye gjørme i hundenes pels nå om dagen og all gjørmen tar de med seg inn i hundehuset flere ganger om dagen. Derfor må det også vaskes x antall ganger daglig, men sann er det bare og vi gjør det mer enn gjerne for våre firbeinte venner.

Hundene som leter etter nye hjem nå er:

Mikke og Lita har akkurat kommet til Solplassen 🙂

Lita er en liten blandingshund med MYE energi 🙂 På Solplassen stortrives Lita med alt som skjer, nye hunder og nye mennesker som kommer på besøk. Hun sitter sjeldent stille og elsker å leke med de andre hundene.

Mikke har hatt en tøff start på livet, han trenger tid med nye mennesker, men når han føler seg trygg er han super snill og god.

Nyt våren alle sammen og ha en strålende fin uke 😀

PicMonkey Collagenhnhn
Øverst tv Theo og Kishi, under ser vi Clara og til høyre Lita
PicMonkey Collageee
Et lite utklippet hjerte med bilde av Thor i er blitt hengt opp i hundehuset på Solplassen. Theo ser dere under, og hundene med en av våre nye hundekosere til høyre.
PicMonkeggvb
Solplassen nesten uten snø 😀 Under er Thor til venstre og Mathew til høyere.
PicMff
Det er ikke bare firbeinte dyr på Solplassen, når jeg kom til Solplassen i går ble jeg møtt i døren av Petter 🙂 Bildet øverst til venstre er av Dotti, under er Mathew og til høyre Mikke.