Tore og Nico

 

NicoTore

På tide og poste en ny blogg om disse flotte karene som er på Solplassen. Nå har de vært her en stund begge to uten at noen nye eier har dukket opp.

Begge to er veldig livsglade og morsomme hunder.

Nico.

Nico er en 2år gammel terrierblandingshund, han er idmerket, vaksinert, kastrert og veier 10kg.

Han er litt engstelig for nye mennesker og litt av en utbryter konge. Han trenger litt ekstra tid for å bli trygg i nye omgivelser og mennesker, men blir veldig hengiven og kosete når han tørr. På Solplassen har han blomstret opp og viser sitt virkelige seg.

Han er en søt gutt som er glad i kos og vil helst ha en armkrok og ligge i. Han har et flott hundespråk og går overens med alle hunder. Han er veldig glad i å leke med hunder i alle størrelser. Nico vil trenger en eier med god kunnskap om hund, som har masse tid og kjærlighet å gi slik at Nico kan å bli trygg på verden. Han responderer godt på trening, og har mye potensialet 🙂

Tore.

Tore er en 7år gammel Shih Tzu hannhund, han veier 6,5kg, er idmerket og vaksinert.

Han er veldig hengiven, kosete, og leken. Han elsker å tulle, leker godt med mennesker og andre hunder. Han er veldig tolerant, og er en robust liten kar. Han tåler alt slags vær med sin rikelig pels, pelsen er røytefri men trenger jevnlig stell og klipping.

Tore er intelligent og lydig, vennlig og sosial. Han er alltid blid og vil passe godt inn i de aller fleste hjem. Barn og andre hunder er ingen hindring, han er grei  med alt og alle 🙂

Hvis du vil ha mer informasjon eller ønsker å tilby Tore eller Nico et nytt hjem, kan du kontakte Marianne på telefon e.kl 17 93696593/66991734, eller Mette på telefon 95086616.

Her kommer flere bilder av disse flotte hundene, trykk på bildene for å se dem i full størrelse 🙂

dsc03215-arw_dsc03235-arw_

 

dsc03122-arw_dsc03136-arw_

 

dsc03297-arw_dsc03356-arw_