Toffee – Omplassert

Toffee er nå omplassert til ny familie.

Toffee – Portugisisk vannhund – søker aktiv eier med mye tid og kjærlighet!

Full av glede, energi og begeistring ønsker denne nydelige jenta en eier som liker å være ute på tur, gir henne mentale utfordringer og har tid til lek og sofakos.
Toffee er ivrig og kan dra litt i båndet på tur. Hender hun bjeffer mot ukjente, men hilser vennlig når hun får lov. Går fint med hunder, leker gjerne med de hun liker. Kan gå løs på gård med forskjellige dyr, men kan lukke ørene ved innkalling, om hun ser en hund hun har lyst til å hilse på. Toffee liker å kjøre bil, men blir bilsyk på lange bilturer. Får hun bilsyke tablett går det bra.
Hun er vant til å være hjemme alene når eier er på jobb, men det hadde vært fint om hun slapp å være så mye alene i sitt nye hjem. Er det barn i familien bør de være over 12 år.
Toffee er en smart hund, og maser om noe å gjøre hvis hun kjeder seg. Portugisisk vannhund passer best hos aktive friluftsmennesker, og krever godt med mosjon og psykiske utfordringer for å trives.
Toffee er 8 år, kastrert, frisk og rask.
Bor hos eier i Akershus til vi finner et nytt hjem til henne, og kan besøkes der etter avtale.
Interesserte bes sende mail merket «Toffee» til solplassenhundeomplassering@gmail.com, og fortelle om dere selv og hva dere kan tilby Toffee, eller ringe Mette på tlf 95086616.