Timmi

 

Timmi er en labrador på 6,5 år som ser etter et nytt hjem.

Timmi er en veldig, veldig glad Labrador, som elsker kos. Timmi liker veldig godt å gå turer og springe, bade, og arbeide (arbeidsoppgaver han får av eier)
Han bjeffer ikke, og er generelt rolig av seg.

Timmi liker både å leke med andre hunder, og liker å leke med eier/andre mennesker. Gjerne med ball og tyggeleker.
Han elsker å gå på tur, gjerne skiturer om vinteren som turer i skog og mark ellers. Han elsker å bade. Han er også vant med å trene med lukter (Smeller)

Timmi er vant med det meste. Han er «god» i hodet, og blir ikke lett stresset. Eksempel på det er nyttårsaften med raketter. Viser lite tegn på stress ang det. Timmi er en veldig tillitsfull hund, som vil hilse på alle.

Han er en likeglad hund, og vil gjerne være med å leke med barn. Han kanskje oppfattes som «voldsom» ovenfor de minste, da han er en stor hund og bare GLAD.

Timmi er fin i bil, og på kjøreturer. 

Timmi er vant med å være hjemme alene, da eier er på jobb. Dette kan ofte bli opp til 8-9 timer. Han bjeffer ikke og ødelegger ingenting og går fritt i huset/leiligheten når han er alene. 

Ved tur i skogen er Timmi vant til å få gått mye fritt, og kommer da på innkalling da han vet at han får en godbit hver gang. Litt usikkert når det derimot er andre hunder/lukter i nærheten. Altså ikke 100% sikkert at han kommer da.

Timmi har gått på valpekurs, og div. lydighetskurs. Adferd med belønning 🙂 Vil si han er generelt flink og lydig, og han kan det grunnleggende. F.eks «sitt» , «bli» , «dekk» osv. Han kan noen få “finger” kommandoer (for å bli/sitte/dekk)

Timmi er fulgt opp med vaksinering hvert eneste år. Han er chipp’a, og er registrert i NKK. Han har ikke vært skadet eller syk.

Drømmehjemmet er en aktiv familie, gjerne med barn, som liker å gå tur i skog og mark (friluftsliv) Gjerne hatt hund før. Og gjerne hos noen som er aktive med ulike typer trening. 

Timmi er til fjernomplassering via Solplassen, det vil si at han bor hjemme hos sin eier frem til han finner et nytt hjem. Les gjerne om å overta hund via Solplassen her.

Dersom  du tror du kan tilby Timmi et godt hjem, send en epost til solplassenhundeomplassering@gmail.com merket «Timmi» og fortell om deg selv og hva du kan tilby. Eller kontakt hundekoser Maria tif. 95767769 (hverdager 10-16).