Til minne om vår kjære Tone Beate

Til minne om vår fantastiske, hjertegode, hundekoser Tone Beate Lund som ikke lenger er med oss.

Vår kjære Tone Beate og Nemi
Vår kjære Tone Beate og Nemi

Tone Beate fikk diagnosen brystkreft for første gang våren 2011, etter behandling ble hun høsten 2011 erklært kreftfri. Men oktober i år fikk Tone Beate en ny diagnose, brystkreft med spredning til lever og rygg. Lørdag 30.november sovnet vår kjære Tone Beate stille inn, hun ble bare 35 år gammel.

Tone Beate var et utrolig flott menneske, hun var snill, morsom, ivrig, engasjert, intuitiv og veldig omtenksom.

1467364_10151724428396370_1291379350_n
Hundens dag

Tone Beate var en sterk pågangdriver for Solplassen, hun var full av ideer, hun satte i gang prosjekter, og fant alltid de beste løsninger. Det var hun som blant annet skaffet Solplassen avtalen om gratis fôr fra Royal Canin, og ikke minst ordnet hun Solplassens deltakelse på Dogs 4 All.

Hun gav så mye til Solplassenhundene, og vi har satt så enormt stor pris på alt hun har gjort for oss. Tone Beate overøste Solplassenhundene med kjærlighet, og omsorg. Tone Beate stilte alltid opp, og hjalp alltid til, hun var der for dem som trengte henne, om det var en firbeint eller tobeint. En støttespiller og venn som aldri vil blir glemt.

tgb
Grøtfest på Solplassen 2012

Tone Beate hadde et stort hjerte for dyrene, hun var veldig engasjert i dyrevelferd. Hun var stolt matmor til Grand Danois Nemi, og omplasseringshunden Linus. Det var på Solplassens årlige grøtfest i 2012 at Tone Beate tok med seg lille Linus hjem. Linus skulle kun bo hos henne i fosterhjem til over julen, men Linus hadde funnet sin matmor. Han sjarmerte både Tone Beate og Nemi i senk, og det endte med at han ble boende.

Tone Beate og Linus på Dogs 4 All 2013
Tone Beate og Linus på Dogs 4 All 2013

Her er en videoer fra Tone Beates hjertesak, Solplassen og hundene:

Tone Beate og Nemi
Tone Beate og Nemi

Vi var så utrolig heldige som fikk bli kjent med deg Tone Beate, takk for alt.

Ditt hjerte som banket så hardt for oss alle
ditt øye som lyste av godhet og varme
har stanset og sluknet til sorg for oss hjemme
men hva du har vært vil vi aldri glemme.

Hvil i fred.