TIL MINNE OM SUSSIE

Den Tibetansk Spanielen Sussi var et av hjertebarna som hadde bodd lengst på Solplassen, hun var hos oss i 10år.

Da Sussi sin opprinnelige familie ble allergiske for hund, bandt de henne i bånd på trappa uten for døra. Her sto Sussi i mange år, helt til hun ble reddet og brakt til Soplassen. Hun hadde stått ute i allslags vær, dette har preget hennes liv mye. Sussi var en einstøing, selvstendig, og med en veldig spesiell pels trolig som følge av all tiden hun hadde vært ute.

Sussi var en klok dame som på Solplassen likte seg best når hun fikk sitte uforstyrret på det mest oversiktlige stedet i hagen, og filosofere. Når kvelden kom satte hun stor pris på en å sitte på fanget i sofaen eller i armkroken i sengen om natten. Sussi var en svært snill og god jente.

I 2009 ble det oppdaget at Sussi hadde Lymfekreft, hun ble raskt operert, men veterinæren hadde lite tro på at Sussi kom til å leve lenge. Heldigvis tok han feil og Sussi fikk 6år til, i februar 2015 feiret Sussi sin 16års dag, men i går var tiden kommet og vi tok farvel med Sussi.

De siste årene i Sussi sitt bodde hun i et fosterhjem med en annen liten Tibbe Lissie. Sammen med Lissie og hennes familie fikk Sussi en fin alderdom, med masser av oppmerksomhet og kjærlighet.
I går reiste Sussie til Hundehimmelen. Sussie var et av hjertebarna som har bodd lengst på Solplassen. Etter mange år på Solplassen fikk også Sussie oppleve å få sin egen familie! Sammen med sin lillesøster tibben Lizzie ble hun familiens midtpunkt og levde et liv fylt med varme, kjærlighet, omsorg og pleie.

Takk til Sussie’s familie som tok i mot en gammel hund og ga henne noen gode år før «solen gikk ned». Solplassen vil også takke veterinær Ruth Anne Ås/Jeløy Dyreklinikk som har fulgt opp Sussie på en så god måte disse siste årene!

Solplassen vil derfor takke alle dere som åpner deres hjerter og hjem for en eldre hund!!

Sov godt vårt lille hjertebarn Sussie, du vil alltid ha en plass i våre hjerter.

sissui