Solskinnsdager

Hei og god mandag til dere alle!

I går hadde vi en flott dag på Solplassen, solen steiket og det krydde av besøkende.  Den alltid så sosiale Theo storkoste seg med all oppmerksomheten.

Sigurd, Oscar, Rocky og Fivel har reist til nye hjem. Vi krysser fingrene for dem og ønsker dem alt vel i framtiden.

Nico er ute i fosterhjem og stortrives. Hundene som var på Solplassen i helgen var Dotti, Thor, Theo, Ozzy, Lola, og Snehvit.

thoe

Lola og Ozzy har blitt det nye radarparret her og står får de fleste rampestrekene 🙂 Ozzy har blitt stelt og ser mye bedre ut. Ozzy er en skikkelig trivelig terrier, han er kosete, alltid glad og sosial. Han kommer til å trenge en aktiv eier. Les mer om Ozzy her.

Alle hundene koser seg med vårværet og forhåpentligvis er det ikke lenge til Ozzy, Nico, Buster og Lola finner nye hjem.

ozze

Lola, dog ikke den mest fotogene, er en dame med en super koselig personlighet. Hun trives godt på Solplassen i lag med sin kompis Ozzy. Hun elsker å løpe over jordene og leke med de andre hundene.

Du kan lese mer om Lola her.

lols

Buster.

Buster var på besøk, han er til omplassering men får bo hjemme hos sin eier fram til slutten av mai. Hvis ikke vi har funnet en ny eier til han da, får han komme og bo på Solplassen. Buster elsker å leke, løpe og jage tennisball. Les mer om Buster her.

buster

Scæferhunden Cesar var også på besøk i går, han er 7 måneder gammel, og eieren hans er en god venn av Marianne og Solplassen. De andre hundene på Solplassen, spesielt Dotti, syntes han har litt i største laget og han fikk dessverre en del kjeft. Heldigvis er Cesar en aldeles trivelig og sosial kar som tok seg lite nær av hva små hundene mente om han 🙂

Bildene under kan dere trykke på for å se i større format. Da ønsker jeg dere alle en strålende arbeidsuke også blogges vi igjen snart 😀

dsc05008-arw_dsc05016-arw_

dsc05028-arw_dsc04982-arw_

dsc04979-arw_dsc04978-arw_