Solplassens Julekalender luke nr 21

Luke nr 21

bvbvb
Maggi fikk en litt tøff start på livet, men fikk heldigvis komme til Solplassen.
Maggi er ei lita tulle,en Yorkshire Terrier som jeg oppdaget på nettet da jeg lette etter en liten hund. Fikk tips om Solplassen, å der var det bilder av lille Maggi, så søt, så jeg ringte Mrianne å fikk komme på besøk til henne, å der var Maggi som nettopp hadde kommet til Norge. Vi fikk god kontakt, men husker Maggi lå inni i jakken min som jeg hadde på meg, for hun ville være trygg. Maggi slo seg til ro.  Ved siden av oss  bodde det en annen Yorkshire Terrier som var han. Det to fikk god kontakt å ble å gode venner å hjalp vel Maggi mye da de kunne leke.
dfd Maggi er min lille solstråle. Hun er blitt så morsom, å gjør masse rare triks og smiler når hun blir glad så tennene vises. Hun er hjemme alene når jeg jobber å gjør ikke noe galt, bare leker med tingene sine å tygger bein. Har en gammel far som er på sykehjem hvor Maggi og jeg er ofte, så de gamle og pleieren er blitt så glad i henne, å hun gleder mange i hverdagen.
PicMobbfb
Elsker å kjøre bil, det er morsomt, men har buret sitt som hun er trygg i, å vil ikke sove i sengen, men går inn i buret sitt når natten kommer.
Maggi er noe av det beste som har hent meg, en er aldri alene, men har en liten hjertevenn ved sin side. Kan anbefale å hjelpe et lite liv til å få det godt.
Maggi og Carina ønsker alle Solplassen hunder og mennesker en God Jul.
PicMonkey Collage