Solplassens Julekalender luke 2

Hei 🙂

Her er historien om hvordan Sandra kom til oss fra Solplassen.

Min mann og jeg har bestandig hatt hund siden vi giftet oss i 1982. Den siste hunden vår, Biko, en Jack Russel hadde epilepsi, og i 2011 måtte vi ta den tunge avgjørelsen og la han få slippe. Hadde lyst på hund igjen, og tenkte da på en voksen omplasserings hund.

Jeg hadde hørt om Solplassen og den fantastiske måten de driver plassen på. Jeg er på FB,og har da Solplassen som venn. En dag dukket det opp et bilde av nydelige Sandra. Hun var ca 2,5 år gammel og sannsynligvis en blanding av Chihuahua og Dvergpinscher.

Det var noe i blikket hennes vi falt for begge to. Jeg ringte til koselige Marianne, som da var på ferie, og avtalte at vi skulle ringes senere i uka. Dagen etter klarte jeg ikke å vente lengre,og ringte på nytt for å spørre om vi kunne komme å hilse på.

Vi fikk da lov til å komme og jeg kan ikke få fullrost hvor godt vi ble mottatt av både hunder og mennesker. Sandra lå på brystet til oss begge to,så kjemien var der med en gang. Dagen etter var vi å hentet vår kjære Sandra. Vi tok det veldig rolig de første ukene, og nå har hun vært hos oss siden februar 2013. Hun er blitt en harmonisk, glad og fornøyd hund. Trives ute med andre hunder (spesielt de små) og barn og voksne.

IMG_1506

Kan ikke få rost Solplassen nok som lever opp til navnet sitt. Hvis man vurderer å velge en omplasseringshund ,så anbefaler jeg det på sitt varmeste. Men husk at hundene ofte har med seg en bagasje, så man er klar over hva man påtar seg, et levende dyr som er helt avhengig av vår kjærlighet og tid for den.

Tusen takk til Solplassen for at vi har vår kjære Sandra som beriker livet vårt.

God Jul og Godt Nytt år, hilsen Sandra, Svein og Hanne.