Solplassens Julekalender luke nr 18

Luke nr 18IMG_1279

Heisan!

Dette er historien om hvordan vår kjære Sandra kom til oss en vinterdag for nesten 3 år siden.

Vi måtte gå den triste vei, og la vår hund, en Jack Russel på 6 år, få slippe å leve blant oss. Han var sterkt plaget av Epilepsi, så det var ikke noe godt liv for han lengre.

Vi bestemt oss at nå skulle vi ikke ha hund igjen, men det gikk ikke lang tid før savnet etter et nytt familie medlem ble stort.

Så en dag dukket det opp et bilde av Sandra, som den gang het Cari på FB. Solplassen skrev at hun var en liten frøken på 3.5 kilo og 2 år gammel. Hun hadde ikke hatt et godt liv.  Hun trengte noen som kunne ta seg godt av henne og hadde mye tid.IMG_2596

Vi viste med en gang, at Sandra var hunden vi egentlig hadde ventet på. Etter et besøk på Solplassen, var vi så heldige at vi fikk lov til å adoptere Sandra, en liten nervøs og redd hund. Redd for mennesker og andre hunder. La seg rett på rygg når vi traff noen ute, hun var så underdandig at det var vondt å se på. Men det gikk ikke lang tid før ting gikk mye bedre. Hun lærte seg å stole på mennesker, og liker nesten alle hunder. Ikke så glad i de store, men det skjønner vi godt siden hun er så liten. I dag hilser hun lykkelig på alle mennesker vi treffer hver dag, og er blitt trygg og oppfører seg slik en hund skal. Barnebarna er på besøk hver dag, 2 og 4 år gamle, og hun er blitt så glad i de begge to.IMG_4927I året som nå snart har gått, har Sandra fått mange nye hunde venner. Nabohunden, Amadeus kommer også fra Solplassen, og de er verdens beste venner. Min venninde bor tvers over gaten og hun har også en  liten jente hund. Der har også Sandra funnet seg en god venninde. Sandra har vært på mange turer i sommer, elsker å dra til min søster og svoger, det er toppen av lykke. Der er det også to katter , og de er også venner av Sandra.

Men aller best liker hun seg hjemme, på en pute i sofaen, og mamma og pappa ved siden av henne.

IMG_2191

Solplassen må være hundeparadiset, med masse kjærlighet og kos. Store inngjerde sletter hvor hundene løper fritt. Marianne som driver stedet og alle hundekoserne gjør en kjempe jobb. Vi kan ikke få rost de nok.

Tenker du på og skaffe deg hund, så hvorfor ikke adoptere, er så mange hunder som trenger et godt hjem.

Sandra, Svein og Hanne ønsker alle på Solplassen og alle hundevenner

En riktig god Jul og et Godt Nytt År.