Solplassens julekalender luke nr 18

lukenr-18
Hei og hopp jeg er hjertebarnet Frøya, egentlig het jeg Marilyn da jeg kom til Solplassen i månedsskiftet januar/februar 2016. Jeg var vist en redd, litt spinkel med pjuskete pels da jeg kom.
IMG_4134
Jeg ankom Solplassen på en lørdag kveld, og min for alltid «mamma» kom og hilste på meg dagen etter jeg kom. «Mamma» hadde med seg sin bror Magnus, svigerinne Elin og nevø Øyvind da hun møtte meg. Jeg ble god venn med Øyvind fra aller første stund, det var godt og trygt å krype inn i armkroken hans også ligge der å slappe av. Det var øyeblikket som gjorde at jeg hadde funnet mitt for alltid hjem. Navnet mitt Marilyn var vist litt tungvint å si, og jeg lød ikke det navnet, så jeg fikk et nytt navn.
IMG_4128
Mitt nye navn ble Frøya. Jeg bodde bare på Solplassen i 4 netter, før jeg flyttet til Flateby til mitt nye hjem. Her har jeg blitt en ordentlig hestejente sammen med «mamma». I stallen møtte jeg min aller, aller beste venninne dansk svensk gårdshunden Thelma Louise. Så stallen ble min lekeplass nr 1. Leke i høy, spise hovbiter fra hesten, spise maten til hesten også kan jeg ikke glemme gulrøttene jeg stjeler fra hesten da.
IMG_4203
«Mamma» har tatt meg med på mye rart på de nesten to årene jeg har bodd hos henne. Vi har kjørt hest og vogn, vært i Lillehammer på gårdshund treff, overnattingstur i Hemsedal på hotell, camping tur en helg på Hadeland, der var jeg støttespiller for min venn Rambo som var på utstilling. Nå fortiden så jobber jeg i en stall sammen med «mamma». Det er veldig slitsom kan jeg fortelle, men det er gøy også, her har jeg også fått flere venner. Om sommeren så bor hesten som «mamma» rir hjemme hos Thelma Louise, og da er vi der, Thelma og jeg leker, mens «mamma» ordner hesten Sacco.
IMG_4377
Thelma har også vært på overnattingsbesøk hos meg og jeg hos henne. Har sett mye rart av dyr også, har sett kanin, kylling, skilpadde, fisk, hund og hest. Har kjørt masse buss, kjørt tog også har jeg vært på byturer. Elsker å gå turer i skogen, helst løs. Elsker å gå på turer med flere hundevenner. Elsker også å sove lenge om morningen, også elsker jeg å ligge i sofaen.
IMG_4172
Jeg kan selvfølgelig ikke glemme mitt besøk på Solplassen på Solplassendagen da :)Ønsker alle hjertebarn med familien sin en hjertelig god jul og et riktig godt nytt år.

Voffvoff fra Frøya. Mamma hilser også <3