Solplassens julekalender luke nr 12

lukenr-12

Jeg heter Titti og er 6 år. I slutten av mars 2012 kom jeg til Solplassen sammen med mammaen og søsteren min. Det var Mariannes venner, Monica og Victoriano, som fant oss og fikk tak i oss. Mammaen min (Bimba) hadde fått mat av noen arbeidere slik at hun kunne fø oss opp, for det forrige valpekullet hadde hun mistet ettersom hun ikke hadde mat til dem.

Menneskemammaen min kjente til Solplassen ettersom søsteren hennes allerede hadde enhund derfra, «kusinen» min som heter Lola. Mammaen min hadde ikke tenkt på at hun skulle ha hund, men var tilfeldigvis inne på Solplassen sin side, og falt pladask da hun så bildene av meg. Akkurat da var jeg hos noen andre mennesker, men det funket visst ikke så bra. Da mamma så at jeg var tilbake på Solplassen tok vi kontakt, og søndag 1. april 2012 møttes vi for første gang. På Solplassen sto Marianne klar og la meg i armene til mamsen med en gang – hun syntes selvsagt jeg var enda skjønnere i virkeligheten enn på bildene. Jeg var (og er) en ganske forsiktig og litt redd frøken, det kan kanskje ha noe med bakgrunnen min å gjøre, jeg hadde tross alt vært villhund frem til jeg var ca. 8 måneder. Alt nytt er i utgangspunktet skummelt, og jeg bruker lang tid på å bli kjent. MEN når jeg først blir glad i noen, da er det virkelig kjærlighet – og jeg viser det veldig tydelig.

Første møte på Solplassen

Meg og mamma Bimba på Solplassen

Leker med ball på Solplassen – jeg elsker baller og pipeleker

3.april 2012 kom min for alltid mamma tilbake for å hente meg, og da ble jeg byjente – hvem hadde veltrodd det? Jeg hadde veldig lite personlighet i starten, og var bare trygg når jeg var inne hjemme. Det har blitt mye bedre etter hvert, og hjemme hos meg selv er jeg virkelig dronning – ingen tvil om det! Jeg har ganske sterk vilje altså, og jeg stoler ikke på speilbildet mitt heller – i virkeligheten er jeg nok mye større, det synes jeg i alle fall selv i møte med andre hunder.

Ikke så lenge etter at jeg flyttet til Oslo så fikk pelsmammaen min Bimba også fantastiske foreldre, og vi har kontakt ettersom mammaen hennes er en tidligere kollega av min mamma. Det er så gøy når vi møtes. De har også vært så snille og passet meg når mamma er bortreist, og det samme gjør snille Henning som har vært hundelufter for meg i lang tid. Hjemme hos han har jeg også mange andre venner, og vi storkoser oss alle sammen :). En av bestevenninnene mine bor hos Henning. Hun heter Cleo og er også hjertebarn fra Solplassen.

Jeg elsker sol og varme, og soler meg så ofte jeg kan – både ute og inne. Ikke så rart når man kommer fra Solplassen. Om vinteren er det peiskos som gjelder, og jeg har et eget skinn som jeg ligger på, det er bare helt herlig. Dele skinnet med «kusine» Lola er ikke noe problem, hun er min store helt 🙂

6-årsdagen min i sommer, 10. juli 2017

Jeg synes også det er kjempegøy med snø, og fryser nesten aldri. Heldigvis, for jeg hater alt som har med klær å gjøre. Får jeg på meg et plagg står jeg bare helt stille på 4 stive ben, og jeg gir meg heller ikke så lett – så da får jeg viljen min :). Som vanlig vil jeg nesten si, for mammaen min er veldig svak for meg, og vil at jeg bare skal ha det godt og trygt.

Vi tenker ofte på hvor heldig akkurat JEG har vært som fikk komme til Solplassen, og vi vil rette en stor takk til Marianne og alle de andre fantastiske menneskene som driver dette stedet.

En riktig god jul ønskes fra Titti 🙂