Solplassens julekalender luke nr 9

 

Hei, og riktig god førjulstid!

Noen av dere husker med kanskje fra julekalenderen i fjor 🙂 men jeg liker meg i rampelyset,så jeg slenger inn en liten oppdatering.
Jeg var egentlig en fast beboer på Solplassens aldershjem fordi jeg er gammel, har hjertesvikt og må derfor gå på medisiner hver dag. Livet ville det annerledes; mutter fant meg på Solplassen stand i november i fjor,og det var kjærlighet  ved første blikk,for oss begge.
Nå bor jeg på Minnesund, sammen mef Sisi som også er et av Solplassens hjerte barn. Hun er en blandingshund som ble reddet fra gata. Hun har bodd her i mange år, men var utrolig snill og tolerant med meg når jeg kom hit i fjor.
Dagene mine her er ganske hektiske,for som vaktmester er det mye ting å holde styr på. Akkurat som Narvestad sier mutter! Jeg deler hus med flere dyr; Anton katt,som tror han er en hund,helt umulig å holde styr på for meg. Gråpus selveste sjefs katta. Jeg driver stadig og jager han inn i busk og kratt,men plutselig så står han bak meg!!! Charlie gris,han og jeg har stadig noen diskusjoner for vi er begge like glade i mat! Hesten Charm,snill gammel fjording på 22 år,men jeg kjefter en del på han. Rett og slett fordi han ikke gidder å bry seg om meg i det hele tatt. Mulle hest bor også her, men han er det en annen dame som eier.
På Espa bor «søstera» mi,og hun har en blandingshund som heter Bonzo. Han er jeg aldri sint på,fineste gutten jeg kjenner.
Nedi veien bor bestemor og bestefar,dit liker jeg å gå ,for der er det alltid mulighet til å få noe godt fra kjøleskapet 🙂
Som dere skjønner så har livet blitt veldig bra for en gammel gutt,og en uteligger. Mitt ønske til dere alle; selv gamle hunder kan gi mye glede,så ikke nøl med å gi pensjonistene nye hjem. Ønsker dere alle en god og fredfull julehøytid. Hilsen fra Raff …… og Sisi
20171122_132943