Solplassens Julekalender luke 7

Hei alle sammen!

IMG_0149
Her kommer en liten julehilsen fra meg, Toby eller Tobben som mine eiere kaller meg. Jeg kom til Solplassen i 2012. Jeg hadde det ikke så bra i mitt forrige hjem, men så ble jeg reddet av noen utrolige flotte mennesker som tok kontakt med Marianne og da fikk jeg komme til Solplassen så fort jeg var frisk nok til å reise.

IMG_0301
Jeg var ikke så lenge på Solplassen før jeg fikk lov til å komme til mine nye eiere, Gro og Petter som de heter.
Her har jeg det helt fantastisk. Vi bor på Knapstad i et lite hus med hage, og vet dere hva, her har jeg blitt venner med naboenes 5 hunder. Den beste vennen min heter Felix og er fra Romania. Han har ikke hatt det så bra han heller, så kanskje det er derfor vi har blitt så gode venner.

314974_10151574091112812_1746072280_n

Gro har tatt meg med til hundeklubben i Askim og der trener vi på noe som heter Rally Lydighet. Jeg er blitt veldig flink sier Gro, selv om jeg syntes det er mer morro å snuse og bjeffe litt på de andre hundene. Men jeg får jo pølse da, det er det beste jeg vet.
IMG_0376
Tusen takk til alle dere hundekoserne på Solplassen, jeg likte meg veldig godt der, men syntes det er veldig bra her hos Gro og Petter også.

Julehilsen fra Tobben, Gro og Petter