Solplassens Julekalender luke 5

Hei!

Jeg hadde lenge lekt med ideen om å skaffe meg hund, saumfart Finn.no og diverse omplasseringssider, men hadde egentlig slått tanken fra meg, da mamma viste meg en link til en artikkel om Solplassen i KK. Jeg klikket meg raskt inn på hjemmesiden deres og så bilde et av Willy. Jeg falt helt pladask og bare visste at jeg måtte møte han! Jeg tror jeg ringte over 4 ganger for å høre om jeg kunne komme og besøke han.

bilde 4

Uken etter kom jeg på besøk, og tiltross for at han var meget sky og mer interessert i å leke med de andre hundene, så ble jeg forelsket. Det var noe spesielt med de øynene og det «lille» overbittet!

Dagen kom hvor jeg hentet han med hjem, jeg var supernervøs, tenk om han ikke fant seg tilrette? Tenk om jeg hadde gjort en stor feil, man kan jo aldri vite hva omplasseringshunder har opplevd?

bilde 3

Men, skal si at der tok jeg helt feil! Det gikk vel nøyaktig ti minutter; etter en kort «snifferunde» i leiligheten og litt ommøblering i senga, før han lå på siden av snorket som en gud! Og, helt siden dette har det bare blitt bedre og bedre. Willy har gradvis utviklet seg til å bli en utrolig sosial, utadvendt, kosete og merkverdig hund! Han er så full av liv, krumspring og bringer så mye glede til hverdagen! Jeg kan ikke tenke meg hvordan livet ville vært foruten han.

bilde 2

Jeg hadde ikke hørt om Solplassen før jeg fant Willy, men nå anbefaler jeg stedet til alle som ønsker seg hund! For så dedikerte mennesker har jeg aldri møtt før; de kjenner hundene og vet virkelig om hund og eier kan bli en god match. Og, jeg er så takknemlig for at de tok sjansen på meg og Willy <3

bilde 1

 

Willy og jeg ønsker alle en flott jul og et godt nytt år! 🙂