Solplassens Julekalender luke 23

Hei!Oscar (1)

Jeg heter Oscar, og er åtte år. I august kom jeg til Rutha, og selv om vi ikke har kjent hverandre så lenge, så har vi allerede opplevd mye moro sammen.Oscar (2)

Rutha tar meg med overalt. Vi har vært på en del overnattingsturer i skogen, både alene og sammen med speidergruppa Rutha er leder i. Flaks at Rutha har stor sovepose sånn at det blir plass til meg også oppi der! Jeg får lov til å være med Rutha på speidermøter også, og der får jeg masse kos og oppmerksomhet av alle de snille barna, det er stas!Oscar (3)

Rutha trodde hun var en syvsover, men det var før hun møtte meg. Jeg ligger nemlig under dyna så lenge som mulig, gjerne også etter at Rutha har stått opp. Jeg koser meg skikkelig!Oscar (4) Oscar (5)

Oscar (12) Oscar (6) Oscar (7) Oscar (8)

Jeg liker å leke med ball eller knutetau, men det blir fort ødelagt, men Rutha har endelig funnet leker jeg ikke klarer å ødelegge. Ved siden av ball og knutetau, er støvsugeren eller moppen fine leker. Når Rutha gjør rent, biter jeg etter de, det er gøy! Noen ganger får jeg et griseøre eller et bein sånn at jeg er opptatt med noe, men i det siste har jeg begynt å gjemme griseørene, og det skjønner ikke Rutha noen ting av.Oscar (9)

Jeg har nettopp lært å gi labb, så nå trener jeg på high five, det er morsomt!Oscar (10)

Når vi besøker bestemor, blir jeg som regel skjemt bort. Hun har alltid ett eller annet godt på lur, enten det er brødskive med leverpostei eller mange ulike godbiter. Hun lar meg også slikke tallerkenen noen ganger. Når bestemor ikke sitter i stolen sin, pleier jeg å kapre den, haha 😉Oscar (11)

God Jul! Hilsen Oscar og Rutha 🙂