Solplassens Julekalender luke 22

Bella 😀

Bella er nå 2 år og kom til oss som ettåring i oktober 2013. Det første året med henne har vært et fint og innholdsrikt år.Bella (1)

Da vi vi første gang traff henne var hun en litt usikkert og redd liten frøken, og vi fikk så vidt ta på henne ved første møte. Hun var så vakker og yndig og vi hadde jo så lyst til å ta henne i armene og kose med henne.  Bella var veldig skeptisk til alle den første tiden, og vi måtte passe på som en smed for at hun ikke «satt i beina» på de som gikk forbi. Ingen kunne heller klappe henne eller nærme seg. Kjente vi var litt skeptiske til hvordan dette kom til å gå, for vi er en sosial familie!

Bella (8)

Nå har hun vært familiens midtpunkt i 1 år og hun har, med litt jobb, blitt en trygg og fin hund som kommuniserer god med familien. Bella er ikke en type hund som vil bli kjent med alle, og det har vi heller ikke presset frem. Litt vanskelig da det er så mange som vi bort å klappe henne. Men vi må respektere Bellas væremåte samtidig som hun må respektere at det finnes andre her i verden. Bella (2) Nå passerer hun stolt ukjente mennesker, og hun bruker kortere og kortere tid på å bli kjent med dem hun må lære å kjenne. Er med meg på jobb stort sett hver dag og er veldig glad for å komme dit.Bella (3)

 

Bella er en hund med mye følelser og hun har et tydelig kroppsspråk. Hun viser enorm glede og kjærlighet til de hun har rundt seg og viser tydelig når har noe «å fortelle».  Hun er veldig kosete og hopper raskt opp på fanget for å få kos. Når kvelden kommer er Bella trøtt og da er det kun vår seng som gjelder. Vi har aldri hatt hund i senga, men dette sjarmtrollet viste klart og tydelig at det ikke kom til å gjelde for henne 🙂Bella (9)

Bella er nå tydelig i «tenårene» og til tider en skikkelig ramp! Hun liker god å leke med andre hunder, særlig hannhunder hun kan sjarmere, og får hun anledning så er dessverre det å jage katter topp.…

Bella (4)Hun lever opp til sitt navn utseendemessig, men hun er ei skikkelig «gutte-jente». Bella har egentlig en skikkelig «labbetuss» pels, men siden hun er ganske uvenn med hårbørsten må pelsen holdes ganske kort. Det og «ta seg ut» er oppskrytt 😉 Bella (5)Hun er en skikkelig energiklump som trenger å løpe i fra seg og derfor elsker hun å løpe fritt i skog og mark. Da er hun høyt og lavt over bekker og myrer og ser ikke ut når vi kommer hjem. Heldigvis er hun glad i dusjen så dit går hun helt frivillig etter en tur. Hun holder seg alltid i nærheten, kommer når jeg plystrer.  Bella er veldig leken og elsker alle leker som piper! Ball er favoritten så når vi er på fotballtrening med junior eller på fotballkamp så forstår hun ikke hvorfor hun ikke får være med å spille…Bella (6)

Bella er som sagt blitt familiens midtpunkt og en berikelse for vår familie. Bella (7) Vi er så glad for at vi «fant henne» på Solplassen og retter en stor takk til Mette som så at hun passet godt inn hos oss.

Vi ønske alle som er tilknyttet Solplassen en veldig fin jul!

Hilsen fra Bella med familie.