Solplassens Julekalender luke 21

Hei alle sammen!

Her kommer en julehilsen fra Frank 😀 18-19.mai 2013, var vi så heldig å få være med en på overnatting som hundepassere på Solplassen sammen med hundekoser Heidi.

Har forøvrig vært med henne og besøkt Solplassen en gang før og ble utrolig sjarmert av alle de fine og søte hundene som var der. Heidi har med jevne mellomrom sendt oss bilder av aktuelle “kandidater” som kunne passe inn i vår familie.

Må legge til at Solplassen må være et paradis for hunder!! : ) Heldig er de som har vært innom der! : )

Da vi var der i Mai i år var det spesielt en som pekte seg ut og sjarmerte oss i senk med en utrolig hengiven, nysgjerrig og morsom personlighet. Det var altså lille Frank(en) som er en blanding av Cairn og Yorkshire terrier.

PicMonkey Collagenhgd

Til tross for at en hund ikke var med i planene riktig ennå sjarmerte Frank seg rett inn i hjertene våre og ble med oss hjem til Trøndelag og Namsos – og har nå blitt en ækt trønder!!: ))

Frank har også blitt sin Mor`s skygge – dit hun skal – skal han også – uansett!!

Frank er en ener i å leke seg med alle lekene sine og har stort sett ett eller annet prosjekt på gang. Han er høyt og lavt og vil utforske- og følge med på alt som skjer.

Det går ofte i 100 km/h når han raser rundt i stua. Forøvrig en veldig morsom studie i seg selv : )

freb

Han er en skikkelig sjarmis! noe han også flyter godt på når han har gjort noen rampestreker. Han vet godt hvordan han skal blidgjøre Mor : ) m.a.o:  Det går rett og slett ikke an å bli sint på Franken – uansett hva han har gjort : )

Frank elsker å omgås/ treffe mennesker og er tillitsfull til tusen. Han spretter som en sprettball opp i armene- eller opp i fanget til de som lar han få lov(og de som ikke lar han få lov).

Alle som møter Frank føler at de får en spesiell kjemi med han : )  På denne måten vinner han hjertene til de fleste.

Frank har ikke vist tegn på at han er preget av omplasseringen. Han gled fort inn i familiens rutiner og vil hele tiden være med på det som skjer.

Han er utholdende og har god kondis – kan fint være med på en lengre fjelltur – og også joggetur. Han er uredd i forhold til det meste, dette gjelder da også ting han burde vært redd for ; )

Selv om han bare har vært hos oss i 6 mnd. er det ingen tvil om at han har funnet seg godt til rette og vet hvor han hører til : )

Vi angrer ikke en dag på at vi tok til oss Frank. For oss er han blitt den søteste, mest morsomme og herlige hund vi kunne ha fått!

Han både gir og får masse kos hver dag. Han er rett og slett en lykkelig liten gledesspreder! = lykkelige hundeeiere : )

For oss har det vært en ubetinget stor berikelse få Frank i familien. Derfor anbefaler vi på det varmeste “Solplassen” til andre som måtte vurdere å ta til seg en hund : )

Vil gjerne få takke Marianne for at vi ble “godkjent” og fikk med oss Frank hjem – og stor takk til Heidi også som også var tett med i denne prosessen.

 

Vil til slutt ønske alle hundevenner en Riktig God Jul!

Stor julehilsen fra Lisbeth, Lars og Frank