Solplassens Julekalender luke 18

Hei alle sammen 🙂

I utgangspunktet, skulle vi til Solplassen for å hilse på Charlie. Da vi kom til Solplassen derimot var det lille Theo som kom sprettende mot oss, han hoppet opp i armene mine, jeg hadde lest om han på siden til Solplassen, men trodde han var omplassert. Det viste seg da at Theo hadde kommet tilbake til Solplassen, fordi eier ikke fikk ha han med seg på jobben, og han trivdes ikke med å være alene hjemme. Det skulle komme flere å hilse på Charlie, så vi bestemte oss for å satse på Theo…som forsåvidt valgte oss, ved å hoppe opp i armene mine og vise en utrolig glede.

Pigfnndy

Vi hentet han hjem til oss Fredag 22.03.2013 og har aldri angret et sekund Her hjemme har han selskap av 3 katter og en hund. En stor Norsk Skogkatt ved navn Loffen (en katt vi tok til oss etter en skillsmisse), 2 huskatter Flekken og Coffee…Coffee hentet jeg på en gård, de hadde funnet han på låven. Han var sterkt forkommen, så jeg visste ikke om det ville gå bra. Tok han med til vetrinæren og etter 3 penicillin kurer gikk det riktig vei Milly er en blandingshund (Jack Rusell og Beagle, hennes mor Nelly(Jack Rusell) hadde tatt seg en tur på egen hånd og fikk 3 valper. Theo og Milly er hjemme sammen med kattene, mens vi er på jobb.

PicMonkey Collagee

Vi går som regel ca 1 times tur hver dag, og gjerne litt lengre turer i helgene. Theo elsker å løpe, og hopper og spretter etter Milly, hun elsker frisbee…og Theo er raskere enn henne, men han er ikke ute etter frisbeen…han vil bite Milly i ørene og bena de leker masse sammen både ute og inne. Theo elsker også å leke med Coffee, de sover ofte sammen også.

PicMonkey Collagedsd

Vi er veldig glade for å ha fått Theo inn i livet vårt, sammen med de andre dyra. Jeg vet ikke så mye om forhistorien til Theo, bare at han ble funnet på stranda i Gran Canaria sammen med mamma’n sin Thea. Milly lærte forresten Theo å plukke bringebær og blåbær i sommer. Theo tilbringer hver natt under dynen i sengen sammen med sønnen våres.

God Jul, hilsen Theo med familie