Solplassens Julekalender luke 17

Hei jeg heter Oscar og er ca 4 1/2 år. Nå skal jeg fortelle min historie fra siste dager på Solplassen og tiden etter:
Jeg kom til Solplassen sammen med mine 3 brødere, men de var ikke snille med meg så jeg var en stund i kosehjem. Men når brødrene mine var omplassert kom jeg til Solplassen sammen med de andre hundene der. En dag i april kom en familie på 4 på besøk for å hilse på Sigurd, men han var ikke her da. Han var i kosehjem og delevis lovet bort.
Barna som kom var litt reserverte, vi var jo mange 4 beinte, men mamma’n dems elsket tydelig vis hunder. Hun satte seg ned på gulvet og koste med oss alle. Thor likte henne veldig godt og satt nesten på fanget hennes. Jeg ble litt sjalu, henne skulle jeg kose med. Jeg jaget bort Thor med et par voff også hoppet jeg opp i fanget hennes og der ble jeg… Henne skulle jeg ha!

De reiste hjem uten meg den aprildagen, men allerede 2 dager etter kom de og hentet meg. Skulle ha herlige meg på prøve. Ungene og far i huset er litt allergiske. I dagene fremover hadde de tett kontakt med Silje og Marianne fra Solplassen.  Men det så ut til å gå bra. Allerede 9. Mai ble kontrakt skrevet og jeg var dems.

image (3)
Et av de første bilden av meg i mitt nye hjem.

Og på Auli har jeg det storartet. Hver dag starter med en times luftetur rundt i nærmiljøet på Auli. Også er det mat å få. Så er jeg da så heldig at matmor er mye hjemme, og da er der ofte kos i sofaen. Og det elsker jeg.

Hvis jeg er alene hjemme ligger jeg å koser meg på gulvet her. Der er det så varmt og godt. Ellers om natten ligger jeg på puta mi ved siden av matmor, eller på gulvet ved sengenden på en stor koseisbjørn. Og noen ganger ligger jeg i senga, men det er litt varmt der.

image
Kos i sofaen

Har fått noen venninner her. Tika, er min beste leke kompis. Hun eies av storesøster Thea Maries venninne, Sara. Hun har vi også passet ved et par anledninger og da har jeg storkoste meg. Også har naboen over veien her ei lita søt og jente, Bianca. Har lagt min elsk på henne.

Matmor har tatt meg med til dyrlegen et par ganger. Øyet mitt har ikke vært helt bra. Et hårstrå som satt fast på hornhinna. Det er operert bort nå. Har blitt bedre, men matmor er ikke helt fornøyd ennå. Blir en tur til legen igjen på nyåret. Da må jeg også klippe klør og håret i ansiktet med bedøvelse. Ingen får klippe meg i ansiktet. Til og med hundfrisøren ga opp….

Hvis matmor og de andre er lenge borte er jeg på besøk hos mormor og kattene som bor der. Mormor er kjempesnill. Hun har strikket mariusgenser til meg.

image (1)
Er jeg ikke flott?

Jeg har det bra og får masse kos av både Thea Marie og Kaja Johanne. For ikke å glemme Åge og Inger Hilde. Vi går turer og leker. Jeg koser meg her.

At de valgte Solplassen og en omplasseringshund som meg var vel litt tilfeldig. Matmor elsker hunder (og mange andre dyr) og siden hun kjenner Silje kom hun i kontakt med Solplassen gjennom Facebook. Og det var jeg som valgte Inger Hilde og hennes familie da de var på besøk. Godt de ville ha meg.

image (2)
Her er jeg sammen med storesøster Kaja Johanne

Da gjenstår det for meg å takke for tiden på Solplassen og å ønske alle lesere av kalenderen ei riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR.
En spesiell og ekstra god juleklem til Marianne og Silje. Men godklem til jul også til alle andre hundekosere på Solplassen .

Stor juleklem fra Oscar