Solplassens Julekalender luke 16

Hei 😀

Jeg heter Bella og kom til Solplassen i oktober 2013. Det tok ikke lang tid før en familie på 4 fra Gjøvik forelsket seg totalt i meg  – er det rart…??

Jeg er en 1 år gammel blanding og er glad og fornøyd med livet egentlig. Jeg er midtpunktet i familien min som består av mor, far og to brødre på 16 og 19 år. Jeg er med mor på jobben hver dag, så jeg er sjelden alene hjemme. Det er jeg glad for, for det er litt skummelt.

Mine eiere fant meg da de satt og «surfet» litt på nettet. De hadde mistet sin trofaste Mixi som ble 10 år.  Siden de falt så pladask for meg tok de raskt kontakt med Mette, reiste inn til Oslo for å hilse på meg og der ble de heldigvis godkjente adoptivforeldre. De har hatt omplasseringshunder tidligere med stort hell så derfor var en omplasseringshund 1. ønske, det er jeg glad for.

Lykken er en ball i munnen
Lykken er en ball i munnen

Reisen hjem husker jeg ikke så mye av, jeg var redd for alt som skjedde rundt meg… Men når jeg kom til mitt nye hjem, fikk snust litt rundt så slo jeg meg fort til ro. Sov kjempegodt midt mellom mor og far første natta, og siden har jeg gjort det! Flytter meg nå litt ned til enden av senga så jeg får sove i fred, det liker jeg best.

Jeg er ganske livlig og artig og så elsker jeg å gjøre litt ugang innimellom, å leke kaller nå jeg det!  Ligger det lett tilgjengelig ting som jeg kan riste litt i så regner jeg jo med at det er i orden.  Jeg er litt barnslig ennå og elsker å leke! Jeg kan faktisk leke hele tiden når jeg er våken, men får beskjed om å begrense meg litt innimellom! Da blir jeg litt fornærmet, men det går ganske fort over. Jeg elsker fotballer og tennisballer og når jeg er med Sander på fotballtrening så blir jeg litt sur når jeg ikke får lov å bruke de ballene de har der. Den jeg har med meg er ikke så spennende der, men er helt grei når jeg ikke ser andre som frister mer.

Ut på tur
Ut på tur

Jeg er ikke så veldig glad i dem jeg ikke kjenner. Alle vil jo egentlig bort å klappe meg, de sier Ååå så søt hund… Jeg liker ikke at ukjente skal klappe meg! Jeg må bli kjent med dem først og bruker litt tid på det. Familien min tar hensyn til det og sier i fra til ukjente. Nå har de tatt meg med på kurs også der jeg skal sosialiseres som det heter. Første gangen jeg var på sånn kurs kan du tro jeg lagde leven.. ha, ha! Jeg forstyrret alle andre hunder som var der så de datt helt ut av det de skulle gjøre.  Jeg er jo veldig glad i andre hunder så ville helst ha hilst på alle! Når jeg ikke fikk lov til det så ertet jeg dem litt isteden 😉

Bror er Liverpool fan...
Bror er Liverpool fan

Jeg elsker turer i skogen, da får jeg løpe fritt og undersøke alt. Jeg er full av energi og må løpe masse! Når jeg får beskjed om å komme på plass så kommer jeg ganske raskt, men noen ganger ikke så raskt. Det er jo litt kjedelig å komme akkurat når jeg har fått nese for noe spennende.  Matmor har tenkt å ta meg med på agility kurs etter nyttår, og det blir sikkert artig. Jeg er jo veldig spretten og rask, så tror nok jeg klarer å lære dette ganske raskt.  Jeg må først på sånne sosialiseringstreff, men hjelper det så får jeg begynne på kurs.

På jobben
På jobb

Solplassen er forresten et veldig fint sted med veldig mange hyggelige mennesker! Det så fint at vi som har eiere som ikke kan han oss lenger har et sted å være frem til nye familier vil ha oss. Vi har tenkt oss på besøk en gang, til våren eller til sommeren. Lurer på om jeg kjenner meg igjen da J.

Ønsker alle hunder og hundeiere en riktig fin jul!

Jeg gleder meg masse til jul, lurer på om det blir noe fin pynt i juletreet….

Voff, voff fra Bella J