Solplassens Julekalender luke 15

Hei alle sammen 🙂

Her kommer en liten Julehilsen fra Tøffen som nå heter Mico.

WP_20130309_004For ett år siden fikk jeg, via venner høre om Solplassen Hundeomplassering, og at de drev med omplassering av fortrinnsvis eldre hunder. Det passet meg bra, jeg undersøkte litt videre fant den perfekte hunden for meg, og på den måten fikk jeg min Mico.

WP_20130812_014Han er så snill og god, veldig klok, og jeg synes selvfølgelig at han forstår alt jeg sier. Ute på tur er han en tøffing, lever opp til sitt tidligere navn, når vi møter andre hunder på vår vei skal de »tas», da er han veldig tøff og sjefete, ikke rart han het Tøffen før.

IMG_1785

Hele familien elsker Mico, og jeg (vi) kunne ikke fått en bedre hund. Stor takk til Solplassen!

WP_20130426_008

Ønsker dere alle en riktig god jul fra Mico med familie 😀