Solplassens Julekalender luke 14

Bimba siden sist 🙂

Bimba er en usedvanlig snill, mild, god og glad liten frøken fra Solplassen. Vi var så heldige å få overta Bimba 28. april 2012. Da var hun ganske reservert og sky mot fremmede mennesker, men ikke hunder. Nå har hun blitt en mye tryggere hund som løper noen folk i møte med et lykkelig oppsyn. Mange kommenterer at hun har blitt mer sosial så det er gøy.

Vi er på tre turer hver dag i uken og passer på å gå lengre turer i helgen mens solen skinner. Det er alltid stas når vi møter bestevenninnene Pomerianan Prinsesse Lea Isadora, en hvit Minischnauser Cocos og Toypuddelen Pippa. Av guttekompiser har Bimba to Sheltier, far og sønn som Bimba blir overlykkelig over å møte. Den Franske Bulldogen Sivert og Sheltien Chilli står også høyt i kurs.

DSC01419
Bimba på tur i Sande

I det siste året har det flyttet noen nye koselige hunder hit. I naboleieligheten, vegg i vegg,  har vi fått nye naboer og de har en søt Bichon Frisè ved navn Molly, i leileigheten over gaten har Pepsi flyttet inn hun er en svart liten glad blandingshund, Bimba er venn med alle bortsett fra en Gordon Setter tispe, der går grensen.

I sommer var Bimba med på bilferie til Sørlandet, det gikk kjempefint. Hun var først med på Pet Shop Girls så vi fikk kjøpt et åpent bilsete med utsikt og koffert under så hun sitter høyt og fint, i tillegg får vi med skåler, leker og mat i kofferten under setet. Først gikk turen til Arendal med hotell overnatting og diverse restaurantbesøk. Deretter kjørte vi videre til Kristiansand og Søgne. Når vi var i Søgne ble Bimba og vi med på båttur til Ny Hellsund og Trond Moi sin nye restaurant Verftet, der syns vi det var det fint.

DSC01488
På restaurant Madam Reiersen i Arendal 🙂

Vi var på åpen dag på Solplassen det var gøy.  Vi var også så heldige å få komme en tur når Victoriano og Monica kom fra Gran Canaria til Marianne, for noen fantastiske snille og gode mennesker. Det virket som Bimba kjent de igjen.

DSC01497
Victoriano og Bimba

 Vi vil sende en stor takk til Marianne og alle dere på Solplassen som ga oss muligheten til å få overta et elskelig lite vesen som Bimba, vi er evig takknemlig!

DSC01590
Yndlingsplass nr 1 på sauepelsen foran peisen

 Det er også fantastisk hva dere gjør for mange andre spesielle og nydelige hunder som alle får et velfortjent nytt og godt liv med mennesker som tar godt vare på de.

DSC01599
Yndlingsplass nr 2 på sauepelsen i sofaen

Vi benytter anledningen å ønske alle en god adventstid og God Jul!