Solplassens Julekalender luke 12

Hei!

I februar 2009 var vi så heldige som fikk Taini inn i våre liv. Idag kan vi ikke forestille oss en dag uten denne elskverdige og sjarmerende jenta!
SONY DSC
Vår og Tainis historie startet slik. Det var nemlig for oss aldri noe spørsmål om vi skulle få oss hund sammen. Det var bare snakk om nårtid. Vi er begge oppvokst med dyr, Markku på gård i Finland med hester, hunder, katter og alle dyrene en gård midt i skogen gir. Jeg har derimot vokst opp med hund, katt og fugl. Så da vi etter noen år som leieboere fikk oss leilighet hvor dyr var tillatt var ikke vi sene med å sjekke ut mulighetene våre. Det var nærmest usagt at vi skulle adoptere, ingen av oss hadde lyst til å bidra til oppdrett når vi vet det finnes så mange fantastiske hunder der ute som trenger et nytt hjem.
SONY DSC
Vi kom i kontakt med Marianne gjennom en FINN annonse og hun presenterte Tina (nå Taini) til oss og mente at hun ville passe perfekt inn i vår lille familie som byjente. Tina hadde kommet til Solplassen ca 6 mnd tidligere, fikk nytt hjem, men hennes forrje eier ble syk og Marianne fikk henne tilbake. Vi var alle svært spente på hvordan dette ville gå og hvordan hun ville slå seg til ro i storbyen, men «streetsmart» som hun er slo hun seg selvfølgelig til rette med engang! Hun valset gjennom gatene som en riktig bestemt ung dame. Daglig ble vi stoppet på gaten av folk som syntes hunden vår var helt nydelig og SÅ utrolig sjarmende på måten hun går på, det lyser styrke og stolthet av henne på lang avstand! Folk måtte alltid smile når de gikk forbi oss, fordi hvem kunne unngå å bli sjarmert av denne herlige jenta!
2013-07-29 21.02.00
Taini valser fortsatt med den største selvfølgelig ned gatene, stolt som en hane, hun ELSKER å løpe fritt rundt på fotballbanen som er rett ved der vi bor og ikke minst er hun en utrolig smart jente. Veldig lettlært og en mer lydig jente skal man lete lenge etter.
I juni ble Taini storesøster, en rolle hun tar svært alvorlig. Hun passer godt på lillesøster og er rask med si ifra til oss om Seven (lillesøster) skulle finne på noen rampestreker, noe hun ikke er særlig fremmed for 😉
Tainis lillesøster er en liten chihuahua som vi adopterte fra dyrebeskyttelsen i juni og hun og Taini har blitt som to erteris. De sover, spiser og leker sammen.
2013-06-30 15.38.05
Familien Dolonen/ Pyykölä ønsker alle venner av Solplassen en
Riktig God Jul & Godt Nytt År!
Taini, Seven, Markku og Marianne 🙂