Solplassens Julekalender luke 10

Hei

Jeg heter Stella og er en liten Breton jente på to år, og nå skal jeg fortelle dere litt om mine tre første måneder hos min nye familie.

I begynnelsen var jeg litt skeptisk siden det var mye nye opplevelser som badekar, heis, vaskemaskin osv. I tillegg har jeg ikke verdens beste erfaringer med verken mennesker eller dyr, men jeg tok en sjans og stolte på disse to menneskene som skulle bli min nye familie. Jeg skjønte fort at hvis de var tilstede kunne jeg føle meg trygg, og at de kun vil det beste for meg.

IMG_8001

I  løpet av tiden jeg har vært hos dem har jeg blitt litt av en mammadalt og elsker at hun tar på seg løpeskoene for da vet jeg at vi skal ut å løpe. Jeg blir stolt som en hane når vi skal på løpetur, og det at jeg får så mange smil av tilfeldige på veien gjør at jeg løper enda litt fortere og reiser meg enda ett par cm.  Selv om jeg er en mammadalt er det ganske greit når hun er borte for da  pleier jeg å ligge i Pappa sin armkrok. Vi er ofte borte i godteskapet for å hente oss noe godt, og pappe leker masse med meg og det synes jeg er kjempe gøy. Siden jeg er så leken tror alle at jeg er en valp og det skal jeg leve lenge på.

IMG_3719

Etter at jeg flyttet inn følte jeg meg pliktet til å hjelpe til i huset; jeg tar gledelig oppvasken, er support når de henger opp klær, støvsuger(sørger på at den ikke finner på noe bøll), kontrollerer at det er nok mat i kjøleskapet og ommøblerer i skuffer og skap hvis det trengs. Apropo kjøleskap; jeg er veldig fascinert over hvor mye de spiser! Får vann i munnen hver gang de nærmer seg kjøleskapet og da gjør jeg meg så søt som overhodet mulig. Jeg har også lært meg at hvis jeg setter meg ned og løfter litt på labben kommer det glad stemmer og noe godt å tygge på. Dette gjør jeg så ofte som overhodet mulig.

Ett par ganger har det hendt at de har glemt noe på kjøkkenbenken og da har jeg drevet akrobatikk på høyt nivå og sørget for å rydde opp etter de. Jeg tror dette egentlig ikke er lov, men noen ganger klarer jeg bare ikke la være.

IMG_1033

I begynnelsen synes jeg de norske hundene var litt skumle, men nå har jeg fått meg ett par venner i nabolaget og det synes vi er hyggelig. Når vi er på tur hører jeg ofte at jeg er vakker. Mamma og Pappa synes jo selvfølgelig at jeg er verdens vakreste, men det er hyggelig at flere også synes det. Det er vel kanskje ikke så rart at jeg fikk sove fast i sengen.  Det var vel egentlig meningen at jeg skulle ligge i kurven min, men jeg har fått fast plass i fotenden på sengen og der trives jeg så godt at jeg  «synger» litt i søvne. I helgene kryper jeg opp under dynen og da prøver jeg å ligge så stille jeg bare kan slik at de ikke legger merke til at jeg er der.

Skal hilse masse fra Mamma og Pappa og si tusen takk til Solplassen for at de fikk adoptere meg og at jeg er verdens beste hund. De kunne ikke funnet en mer perfekt hund enn meg 😀

God Jul hilsen Stella med familie