Solplassens juleblogg – Leo

 
Labradoren Leo kom til oss ti måneder gammel, sommeren 2017. 

Han her en utrolig livsglad og smilende hund som alltid er klar for nye eventyr.
Fant tidlig ut at han innimellom glemmer sin egen størrelse og leker på samme måte som husets katter. 
Det er full fart og med holdningen at det ender sikkert bra, hvis ikke er det bare å reise seg og prøve på nytt.
Leo elsker sofalivet, men må kjempe om plassen med husets katter. De blir som regel enig, og lykken er komplett om de sovner sammen.

Beste som finnes i verden er snuseturer med matmor da en får sjekke hver en liten tue 17 ganger. Da forstår han heller lite når matfar prøver å få han med på enda en tur senere på dagen. Det er ikke alltid like lett å få lurt han med seg ut i skikkelig vestlandsvær med kuling og nedbør, han er da innlandsgutt, men er som regel dørstokkmila som er lengst.

Han elsker og møte nye venner og er like glad om den han møter er 4 eller 40 kilo. 
Leo har en tendens til å bli VELDIG glad, så vi trener veldig på å få kontakt selv om han bobler over av glede. Han får gode tilbakemeldinger av de vi møter på tur at han blir flinkere og flinkere, for han vil jo helst hilse på alt og alle. 

Han er fantastisk lærevillig og vi har vel enda ikke funnet en utfordring han ikke takler, det være seg tretrapper eller bading. Sistnevnte brukte han et år  på å bli trygg på, men etter mye trening og en matfar på dypt vann så fikset han det også.
Ting tar innimellom litt tid før de sitter skikkelig, men når det først sitter så er han såpass fornøyd med seg selv at det gjentas uten store oppfordringer etterpå.

Er ikke akkurat vanskelig å motivere denne gutten her da han er som labradorer flest et stort matvrak, med en fantastisk evne til å lure til seg noe spisende.
 
Dette er en gladgutt som er utrolig snill og fantastisk kosebamse av en kraftplugg.
Dagen er komplett om han får fylt kvoten med susser og klemmer, en kommer seg knapt opp en trapp uten å «betale bompenger» i form av susser på toppen til en ventende Leo.

Julehilsen fra Leo og gjengen 😊