Solplassen på Catwalken.

Lørdag 9. og søndag 10. juli hadde Solplassen en egen stand på Toppen Becks tidligere herregård Oakhill, som ligger i Rygge kommune i Østfold. Anledningen var Toppen Bechs årlige innsamlingsaksjon for slumbarna i Mathare, slik at de kan få delta på fotballturneringen Norway Cup. Solplassen ønsket å støtte dette tiltaket, samtidig som det er viktig for Solplassen å komme i kontakt med nye målgrupper på nye arenaer. Vi ønsker også å gjøre oppmerksom på hvor flotte omplasseringshundene våre er, og hvor godt alternativ det er å gi en voksen omplasseringshund en mulighet til et godt hjem og et nytt liv.

Med Vera og Anne-Barbro i spissen stilte et knippe av Solplassens hundekosere fra Moss/Jeløy-området opp. Resultatet ble en koselig stand med masse informative brosjyrer, hundesaker og selvsagt en «bukett» av vakre firbente nydelige hjertebarn.

Værgudene var også på vår side, solen skinte over Oakhill og alle de flittige deltagerne på standene rundt omkring på herregården. Vi traff mange hyggelige mennesker, gjorde noen nye bekjentskaper, og fikk spredd informasjon om hjertebarna våre. For oss ble Solplassens hundeparade på catwalken et høydepunkt både lørdag og søndag. Hundeparaden startet kl 1400 begge dagene, og tidligere Grand Prix-general Per Sundnes var konferansier. Det var supergøy å se hvor flinke alle hjertebarna var, der de gikk på den røde løpereren på catwalken. De var kledd opp i utlånte designklær fra Baron von Bulldog og Pet Shop Girls. Catwalken og mye annet ble filmet av filmteamet som i det siste året har holdt på å lage en film om Solplassen og omplasseringshunder. Serien om Solplassen blir sendt på TVNorge i løpet av senhøsten.

IMG_20160711_155610

IMG_20160711_160317

IMG_20160711_160431