Solplassen Julekalender luke 24

I dag åpner vi årets siste luke i Solplassens Julekalender. Jeg vil si tusen takk til alle som har deltatt med historier til årets kalender, det har vært utrolig koselig, så mange hjerterørende og koselige historier!

Luke 24:
 

Lille Lola kom til oss i april 2011. Alderen hennes var stipulert til ca. ett år. Da hadde den ene dachsen vår, Tinta, akkurat gått bort, 14 år gammel. Lola (eller Franki som hun het da hun kom) tok oss alle med storm!Selv Ludvig, kanindachsen vår (nå 11 år) likte henne. Han er også en omplasseringshund som kom til oss i 2006 – høyt elsket han også.

image
Vi hentet Lola hjemme hos Marianne i påsken 2011, og hver dag siden har vært en sann fryd for oss. Hun er full av fart og glede, men hun er rolig og fin inne også. Å kose er hovedinteressen hennes.
Er det mulighet for kos, så er hun rask til å slenge seg over på ryggen – det er nemlig kos på magen som er det gjeveste. Det skjer inne og ute og i all slags vær og på alle underlag. På en god nummer to kommer godbiter – der er hun alltid først i køen 🙂
image (2)
Ludvig må ofte vike litt for denne unge, bestemte damen, men det ser ikke ut til at han bryr seg så mye om det.
Han stopper bare litt opp til hun har løpt forbi. De koser seg også i hverandres selskap, og å ligge og slikke sol sammen er helt topp!Lola kommer fra Spanias fastland, så derfor ble hun hetende Lola – det passer fint til en spansk senorita full av pepp!

image (3)
Takk til Solplassen og Marianne og alle hundekoserne der – hadde det ikke vært for dem, så hadde ikke Lola vært en del av vår familie i dag. De gjør alle en fantastisk jobb!!
Vi har vært på besøk på Solplassen flere ganger, og nå sist sommer på åpen dag fikk vi også møtte Monica og Victoriano som er Mariannes samarbeidspartnere på Gran Canaria. Ikke vanskelig å forstå at de er gjennom gode mennesker – det så vi med det samme.Vi fikk også høre litt om historiene til Titti og Bimba som eies henholdsvis av min søster og hennes kollega.

image (1)
Vi ønsker alle 4-bente og deres eiere en riktig God Jul!!
Måtte Solplassen få mange nye bidragsytere i 2014 :))))