Solplassen Julekalender luke 23

Det var vel kjærlighet ved første blikk….

IMG_6579
Tiny

Jeg og min samboer hadde endelig bestemt oss, vi skulle skaffe oss en til hund. Min svært overivrige mor hadde nettopp hørt om Solplassen og før vi viste ordet av det satt vi i bilen på vei til Ås.

IMG_6625

Og der sto hun en stor hund i en liten kropp. Alle hundene kom løpende mot oss og jeg kløp samboeren min i armen og sa at nå har vi kommet til hundeparadiset… forresten ikke alle kom løpende Tiny var ikke så interessert, men det var vi og det stakk litt ekstra når Mette fortalte at det var et annet par som skulle ha prøvetid med henne den kommende helgen. Så vi dro tomhendte hjem og de neste dagene håpet vi på at når vi kom tilbake uken etter at Tiny fortsatt var der. Det var noe som skjedde i det øyeblikket vi så Tiny, vi bare viste at det var hunden for oss.

IMG_6581

Så var den store dagen her og vi skulle besøke solplassen for andre gang. Vi viste ingenting om Tiny fortsatt var der eller ikke, men tro det eller ei der sto hun ved gjerdet når vi kom og denne gangen kom hun løpende til oss sammen med de andre hundene og vi var SOLGT. Denne hunden skulle bli med oss hjem . Selvfølgelig kan man bli litt for ivrig, så etter en samtale med Mette fant vi ut at vi skulle ha hun på prøvetid en ukes tid først… det tok oss 3 dager, så var vi tilbake på solplassen for å skrive under kontrakten, for dette var riktig. Dette var hunden som skulle gjøre vår lille familie helt perfekt.

IMG_6590

Tiny har blitt en trofast og energisk hund som elsker å ligge oppe på kanten av sofaen og se ut mot skogen, skogsturer er de beste hun vet. Og vår lille Yorkshire terrier som vi hadde fra før har blitt forferdelig glad i Tiny og de to har med jevne mellomrom stunder hvor de ligger å koser å sleiker hverandre rundt munnen.

IMG_6587

Så Takk så mye til Solplassen som ga oss denne lille hjerteknuseren som betyr alt for oss. Vi kunne ikke ha fått en bedre hund. Nå har samboeren min fått en løpevenn, mens jeg har fått en liten mammadalt som er så trofast og god hele tiden. Så selvfølgelig sover hun i sengen, en prinsesse fortjener det aller beste. Gleder oss forferdelig mye til å feire vår første jul med henne og selvfølgelig skal hun få gaver hun også.

Ønsker dere alle en strålende jul. Mvh familien til Tiny