Solplassen hvilehjem for gamle hunder

Solplassen er primært laget for å være et hvile hjem for de gamle hundene. De gamle hundene er som oftest de som det er vanskeligst å finne nye hjem til når de ender opp i en situasjon hvor de trenger nye hjem. Det er nettopp derfor Solplassen til, vi ønsket å ta oss spesielt av de gamle hundene, og selv om vi også omplasserer unge, friske hunder så har vi alltid ekstra hjerte-rom for de gamle. Du kan lese historien om Solplassen her.

Hunder er familiedyr, så når Solplassen får inn eldre hunder er det ekstra viktig at Solplassen kan tilby dem et mest mulig «normalt» liv og alderdom. Livet på Solplassen er spesielt tilrettelagt slik at hundene hundene går løse hele tiden, de får bli med på turer, de koser seg i sofaen, ser på tv, tigger på kjøkkenet, og sover i menneskesengen med hundekoserne om natten. De får masse menneskelig kontakt og det legges stor vekt på at de bruker sitt naturlige språk og kommunikasjon med de andre hundene. Hundene går løse sammen i en stor flokk både inne og ute. Utearealet består av 16mål inngjerdet tomt der hundene kan løpe fritt og kose seg. I tillegg har vi dyktige veterinærer som regelmessig følger opp «hjertebarna» våre. Livet er godt på Solplassen og da gjør det ikke noe om hundene må være her i litt lengre tid eller flytter inn permanent, Solplassen er hundenes fristed og paradis.

frfr
Snehvit, Theo og Dotti er faste beboere på Solplassen

Fjernadopsjon og støttemedlemskap.

For Solplassen er eldreomsorg et svært viktig tema, hundene våre fortjener den aller beste alderdommen de kan få og det kan du hjelpe oss med å gi dem ved å bli støttemedlem eller fjernadoptere en Solplassenhund. Som du kanskje har lagt merke til har Solplassen noen hunder som ikke omplasseres til nye hjem, disse kalles faste beboere. Solplassens faste beboere er Clara, Dotti, Kishi, Lotti, Snehvit, Sussie, Theo og Thor 🙂

Flere av våre faste beboere begynner å dra på årene, og som alle hundeeiere vet trenger den aldrende hunden litt hyppigere turer til veterinæren. Den aldrene hunden trenger jevnlig oppfølging hos veterinæren, blant annet for tannrens, blodprøver, medisinering og for den generelle helsesjekken av hjerte, ledd, syn osv. Din støtte til oss vil hjelpe oss med å gi alle Solplassenhundene hundene et godt og langt liv.

Trykk her for å lese mer om våre faste beboere og fjernadopsjon av disse. 

hnhn
Godbitsøk er noe av det morsomste Solplassenhundene vet om. Hjernetrim med smakfull belønning, like perfekt for ung og gammel.

Hundene i dagens blogg er Thor, Theo, Dotti, Snehvit, Kishi, Clara, og Mathew. Det er hundekoseren vår Vibeke som har tatt bildene og hun hadde med seg sine egne hunder, Rubi og Dino. Rubi er tidligere Solplassenhund og Dino er omplasseringshund fra en annen organisasjon. De er kjempe glade i å få være med å besøke Solplassen når mamma skal ha vakt 🙂

Takk for at du støtter Solplassen og sprer ordet om vår organisasjon 🙂 Vi ønsker alle en strålende fin dag!

bgbg
Øverst til høyere er Rubi, bildet under er Snehvit og til høyere har vi selveste Thor
gfgfg
Rubi til høyere, Dino øverst til venstre og Dotti under
gtgt
Dino koser seg i snøen, og bildet til høyere er Clara
Pggg
Thor, Clara og Dino, i bildet øverst til høyere ser vi også Mathew