Solpassens Julekalender luke 8

Hei.

Vi hadde lenge tenkt på å skaffe oss hund. Mor i huset ville gjerne ha en omplasseringshund, og ble tipset om Solplassen. Mor var til stadighet inne på Solplassens facebookside for å se om det  dukket opp en hund til oss. Og plutselig var hun der: Rita, en liten, tynn og pjuskete skapning med den karismatiske  tanna, tittet på oss fra bildene. Men det var blikket hennes vi falt for, rampete, men snille øyne. Så da ringte mor til Marianne, og vi avtalte at vi skulle komme og hilse på.

016

Vårt første møte med Solplassen var ganske overveldende. For et fantastisk sted, og for en jobb som blir gjort for hundene som er så heldige å få komme dit.

012

Vårt første møte med Rita gikk egentlig ikke så bra. Hun var veldig redd og bjeffet mye, ville ikke hilse på oss. Så der satt vi da og koste med de andre hundene. Vi reiste hjem igjen uten hund, men hadde vel allerede bestemt oss: Vi ville ha Rita. Så etter noen dager reiste vi tilbake og hentet henne hjem. En forskremt sjel med stort behov for kjærlighet og trygghet. Og det har hun fått. Hun har sakte men sikkert utviklet seg til å bli en utrolig hengiven og trygg jente. Hun elsker å gå på lange turer og storkoser seg i skogen. Hun er ei skikkelig rampejente, som elsker å gjøre hyss.

1003563_10151698797951671_2109332933_n

Nå har hun også fått seg en kamerat, Ozzy, som hun elsker å bestemme over.

Herlige, bøllete Rita. Tusen takk for at hun fikk komme til oss.

God Jul hilsen Rita m/familie.