Rufus – omplassert


Rufus er nå omplassert.

Rufus er en kastrert, liten (ca 13 kg) blandingshund på 6 1/2 år som ønsker seg et nytt hjem. Rufus er en nydelig, tvers igjennom snill og grei fyr med masse sjarm og personlighet. Han elsker først og fremst kos, han kan nesten ikke få nok. Han er en veldig omgjengelig type som trives i de fleste situasjoner og miljøer.
Rufus har et veldig godt hundespråk og kommer godt overens med de aller fleste hunder. Han er en litt mild og forsiktig type, men er gjerne den som byr opp til lek.

Rufus går godt sammen med katter, han har delt hus og seng med en de siste 5 årene. Han synes godt fornøyd med at katter er fascinerende skapninger som skal behandles med den største respekt. Han røyter ikke, men har en pels som vokser og må klippes jevnlig. Ellers krever han ikke mer pelsstell enn andre langhårete hunder.Han liker veldig godt å bli børstet. Han er veldig glad i, forsiktig og tålmodig med barn i alle aldre. Rufus er vant til små barn og være alene hjemme på dagtid.

Vi ønsker at Rufus nå skal få komme til et hjem der tempoet er litt rolig, gjerne uten barn eller med barn fra 12-14 år og oppover. Vi ønsker et hjem der han slipper å være alene hjemme på dagtid og med god tid til masse kos og tur. Rufus er en lite krevende hund som er veldig grei å ha med seg rundt omkring. Han tilpasser seg raskt nye omgivelser og er gjerne med på bilturer, hytte, camping, båt etc.

Hvis du/dere kan gi Rufus et godt liv med mye tid og omsorg, ta kontakt med Marianne Ø på 93696593 eller send en email til solplassenhundeomplassering@gmail.com der du forteller litt om deg selv, dine erfaringer med hund og hva du kan tilby Rufus.