Romjul

Er det ikke deilig med romjul og fri, en fantastisk mulighet til å slappe av etter julen 🙂

Denne uken har det på det kaldeste vært -20 grader på Solplassen, brrr…. Kaldt for små hundepoter, da er det ekstra fint å være på Solplassen. Her kan hundene gå ut når de vil, og gå inn igjen i varmen når de ønsker det. Det brenner konstant i peisen, og hundesengene foran peisen er konstant okkupert.

Vanessa, Caizer, Tassen, og Bagera fikk seg nye hjem før jul 🙂 Bella, som kom til Solplassen i begynnelsen av desember fikk Livmors-betennelse i forrige uke, hun er nå blitt operert(lille julaften), og det går stadig bedre med henne. Bella er en super fantastisk hund, forhåpentligvis finner hun seg snart et nytt hjem, men aller først skal vi få henne frisk igjen 🙂 Bella er for tiden i foster/kosehjem.

Under er bilder fra den siste uken, vi har en super fin og samkjørt gjeng på Solplassen nå, alle hundene går så godt overens. Det er ikke alltid tilfellet, men det er noe vi streber etter slik at alle hundene våres kan gå fritt sammen og trives 🙂 Hundene har kost seg med godbitsøk på jordet, det synes alle er kjempe stas. Thor er i super form om dagen, han stortrives med snøen og kulden, han å leke å rulle seg i snøen.

Rubi og Dino har vært her i et par dager med hundemammaen sin Vibeke, de synes det er kjempe morsomt å være på Solplassen. Hvis du ønsker å se bildene i større format er det bare å trykke på dem 🙂

Ha en fortsatt God Jul 🙂

øpoiuytre
Godbitsøk
ølokiuy
fv. Dino, Theo, Rubi
mnbvc
fv. Dotti, Dino, Theo og Snehvit, Clara
mnbhgfrtyujgh
fv. Rubi, Dino, Kishi og Theo
lokiuytr
Theo og Dino
lkjhgflkjuyt
Clara og Snehvit
lkjhgf
Theo og Snehvit
lkjhg
Theo og Thor
kjhgfjhgfd
Theo og Dotti koser seg inne
jhgfdoiuyt
Godbitsøk
iuytfrd
Turbo-Dino