Pondus

 

Er Pondus din nye turkamerat?

Pondus er en Ungarsk Vizla (fuglehundrase fra Ungarn), som ønsker seg et nytt hjem hos en enslig/par uten barn. 

Pondus er godt oppdratt og fin å ha med seg på tur, Han er også en veldig rolig, kosete og behagelig hund å ha i hus.

Favorittleken er kong med tau som man kan kaste og ha drakamp med. Han har trent en del hverdagslydighet, og særlig apportering liker han godt. Han er veldig lærevillig og det er veldig kjekt å trene med han. Han kan de vanligste kommandoene: sitt, ligg, dekk, stå, bli, apport, søk, på plass, gå bak (f.eks når man møter noen på tur/sti), vent, versågod.

Pondus er veldig lojal mot familien sin, og snill med alle han kjenner, men han er vàr på fremmede og trenger å få bestemme tempoet selv ved hilsesituasjoner, da han kan være usikker.

Pondus ønsker helst å være enehund eller evt. bo sammen med en tispe.

Han trives i bil og kan være alene hjemme en arbeidsdag. 

Pondus er chippet og vaksinert og registert i NKK. Han er av rasen Ungarsk Vizla og veier ca. 35kg. Han er 7 år gammel, og fyller 8. år i mai.

Pondus sitt drømmehjem er hos en enslig eller et par med hundeerfaring, uten barn, som gjerne bor i landlige omgivelser. På dagtid kan eierne gjerne være på jobb, men når de kommer hjem vet Pondus at han får tur og kos og stell, og så får ligge foran peisen og snorke mens eierne slapper av på kveldene.

Pondus er til fjernomplassering via Solplassen, det vil si at han bor hos sin eier frem til han blir omplassert. 

Dersom du tror du kan tilby Pondus et godt hjem, ta kontakt med Solplassen v/Maria tlf. 95767769
Eller send en epost til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortell om deg selv og din erfaring med hund. Merk eposten “Pondus”.