Pelle – Lagotto Romagnolo – omplassert

Pelle – Lagotto Romagnolo – trenger et aktivt hjem uten barn.

Pelle er en god gutt som liker å være sammen med flokken sin. Han liker kos og nærhet, liker å ligge i sengen og på sofaen med familien sin. Er også veldig glad i turer – gjerne med sporsøk og bading. Han er en flott turkamerat! Kommer på innkalling hvis det ikke er noen store fristelser i nærheten. Pelle er ivrig på tur og drar i båndet. Han sier ifra hva han synes om hannhunder han møter, som kjekker seg. Bor nå sammen med en rolig tispe, og det går veldig fint.
Pelle er litt usikker på mennesker han ikke kjenner, litt engstelig for høye lyder og når det skjer masse rundt ham. Han ønsker seg derfor et hjem hos voksne, hundevante mennesker som kan hjelpe ham til å føle seg trygg. Helst litt landlig, hos noen som har masser av tid til ham.
Pelle blir 8 år i november. Han er vaksinert, chippet og registrert i NKK.
Han bor hos eier i Sogn og Fjordane til det rette hjemmet dukker opp. Han kan treffes der, eller på Østlandet, etter avtale.
Om du er interessert i å gi denne fine fyren et godt hjem, send oss en mail merket «Pelle» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortell om hva du kan tilby ham, eller ring Mette på tlf 95086616 kl 10-16